For elever i alderen 14 til 18

High School Select i Irland

Irland består af to lande: Republikken Irland og Nordirland, som er en del af Storbritannien. Når du tager på udveksling med STS, vil du bo i Republikken Irland, hvor hovedstaden hedder Dublin. Den grønne ø med sin stolte kultur, der er spækket med traditionel musik, særprægede sportsgrene, charmerende mennesker og smukke landskaber venter på dig. Irland er to gange blevet udråbt som det venligste land i verden. Dette trygge og smukke land venter på dig med åbne arme!

Undervisning af høj kvalitet

Det irske skolesystem har et godt ry, og undervisningen er fremragende. At lære flydende engelsk er også en anden grund til, at Irland er et godt alternativ for dig som udvekslingselev. High school i Irland kaldes secondary school og er inddelt i to dele: Junior Cycle og Senior Cycle. De fleste udvekslingselever placeres i Senior Cycle, hvor du har en blanding af teoretiske, praktiske og kunstneriske fag. Engelsk og matematik er obligatorisk – resten sammensætter du selv.

Du kan vælge, hvor i Irland du vil studere

Med STS High School Select kan du skræddersy dit high school-ophold, så det bliver lige præcis, som du ønsker. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig – så sørger vi for, at du får præcis den oplevelse, du ønsker.

Læs mere om dit udvekslingsår i Irland her!