For elever i alderen 14 til 18
Den bedst mulige start

STS Welcome Camp er inkluderet

For at give dig den perfekte introduktion starter dit udvekslingsår på næsten alle destinationer med STS Welcome Camp, som er inkluderet i prisen. Det er en slags “blød landing,” hvor du lærer andre STS-elever at kende og lærer om, hvad du kan forvente dig af det eventyr, der lige er startet. Det giver dig den bedst mulige start på dit nye eventyr, og du får chancen for at lære en masse andre elever fra hele verden at kende, der også skal i gang med deres år i udlandet.

STS Welcome Camps afholdes i kendte, større byer og varer i flere dage. Byen og landet, som campen afholdes i, afhænger af, hvor du skal tilbringe dit udvekslingsår. Men du kan være sikker på, at du kommer til at tage del i spændende workshops og sjove aktiviteter inden for forskellige emner, som kan være en hjælp, mens du er på udveksling. Fx lærer du, hvordan du tackler hjemve, hvordan det er at skulle falde til i et nyt hjem, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp eller støtte og mange flere praktiske ting.

Du får mulighed for at udforske den by, campen afholdes i, ved at tage på sightseeing og se nogle af de berømte steder. Og du gør det sammen med andre STS-elever, der også lige er startet på deres eventyr. Det bliver et dejligt minde for livet og er den perfekte måde at starte dit udvekslingsår på. Efter STS Welcome Camp er du klar til at rejse til din endelige destination, møde din værtsfamilie og føle dig hjemme.

Læs mere om vores STS Welcome Camps i de enkelte lande

“STS Welcome Camp var absolut et af højdepunkterne og en fantastisk start på mit år som udvekslingselev. Jeg har stadig kontakt til mange af dem, jeg mødte på campen. Alle de forskellige aktiviteter hjalp mig til at føle mig meget bedre forberedt på året. Hvis jeg kunne, ville jeg virkelig gerne genopleve de dage!”

Jessica fra Schweiz, deltog i STS Welcome Camp i New York.