For elever i alderen 14 til 18
Vi er her for at hjælpe dig

Før du tager på udveksling

Vi har arbejdet med international udveksling i over 65 år, og vi har al den viden og erfaring, der skal til for at kunne tilbyde en ekstraordinær oplevelse. Mange af os hos STS har selv været udvekslingselever, så vi ved præcis, hvordan et udvekslingsår fungerer. Vi ved, hvad der venter, og vi ved, hvordan du har det. Vores passion er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at opleve alt det, et udvekslingsår indeholder, og vi glæder os til at dele vores begejstring for international udveksling med dig. Du har en fantastisk rejse foran dig, og vi vil sikre, at du får dit livs oplevelse!

Vi er her for at hjælpe dig!

Forberedelser er en spændende og vigtig del af dit udvekslingsår i udlandet, og ingen kan forberede dig bedre, end vi kan. Jo mere du ved om, hvad der venter, desto bedre. Så sørg for at lære så meget, du kan, før din rejse, og vær ikke bange for at spørge om hjælp. Vi guider dig igennem de forskellige trin – lige fra ansøgning og forberedelse til afrejse.

Vælg land

Har du lyst til at gå på en amerikansk high school? Det har de fleste af vores udvekslingselever, men hos STS kan du faktisk vælge mellem hele 20 forskellige lande.

Se de forskellige mulige destinationer her.

Send din ansøgning i god tid!

Send gerne din ansøgning et år, før du planlægger at tage af sted – og allersenest i marts samme år, som du skal af sted. En sen ansøgning kan både betyde, at antallet af lande, du kan rejse til, er begrænset, og at en sen ansøgning kan medføre ekstra omkostninger.

Processen med at finde den helt rigtige værtsfamilie og skole til dig er vigtig, så jo tidligere, vi kan begynde at lede efter en familie og en skole til dig, desto bedre! Så husk: Send din ansøgning i god tid, så du får et godt forspring.

Kontakt os for at få mere information.

Visumansøgning

Du skal bruge et visum for at bo og studere i nogle lande. Hvis det gælder for det land, du gerne vil til, giver vi dig al den information, du har brug for, så processen med at søge visum bliver så smidig som mulig. Du søger selv om visum, fordi det er et personligt dokument, men vi hjælper dig igennem processen. Hvis der kræves visum, står du selv for udgiften til det.

Onlinemøder

Vi inviterer dig til et onlinemøde, hvor vi guider dig igennem de forskellige ting, der skal gøres før din afrejse.

Forberedelsesmøder

Vi inviterer dig og alle de andre udvekslingselever til et forberedelsesmøde med information og inspiration. Vi afholder møderne i flere forskellige byer, og hvis du ikke selv kan deltage, er det fint at deltage i et af vores onlinemøder. Du får mulighed for at møde andre, der glæder sig lige så meget som dig til at skulle på high school i udlandet. Forældre er også velkomne. Vi ved nemlig, at det er vigtigt, at de forstår alle de vigtige ting, der venter dig.