For elever i alderen 14 til 18
Syd- og Mellemamerika

High School i Syd- og Mellemamerika

De latinamerikanske lande er hjemsted for en utrolig mangfoldighed af mennesker, kulturer, mad og livsstil - og alle landene er hjem for lidenskabelige, venlige og imødekommende mennesker, der vil få dig til at føle dig hjemme og behandle dig som er du en del af familien. Hvis du leder efter et skønt sted at tage på udveksling, muligheden for at forbedre dit spanske sprog og få en utrolig interkulturel oplevelse, skal du ikke lede længere.

Du kan tage på udveksling enten i Argentina eller Costa Rica; to lande, der tilbyder meget forskelligt, men begge steder vil du få en uforglemmelig oplevelse. Argentina er en fantastisk blanding af europæiske og latinamerikanske kulturer med kosmopolitiske gader i Buenos Aires, gaucho-kultur i Pampas og vilde vinterlandskaber i Patagonien. Derimod er Costa Rica et tropisk paradis med dybe regnskove, perfekte sandstrande, aktive vulkaner og et spektakulært dyreliv. Hvilket sted vil du helst kalde “hjem”?

Yay, we’re on TikTok!

Download vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!