For elever i alderen 14 til 18
Minder for livet

Hjemme igen

Du er hjemme igen senest ti dage efter, at skolen er afsluttet. Din familie og dine venner vil højst sandsynligt synes, at du er blevet en anden person, end da du tog af sted, fordi du faktisk har forandret dig og har fået nye perspektiver. Dine forældre vil måske også synes, at du er blevet mere uafhængig, og dine venner vil gerne høre om alt det, du har oplevet.

Nogle elever oplever et slags omvendt kulturchok, når de kommer hjem, fordi de savner deres værtsfamilie og kulturen i deres værtsland. Et tip er at holde kontakten med dit værtsland og dine venner derovre, men også deltage i vores informationsmøder for nye udvekslingselever og ved at blive STS-ambassadør.

Du kan også arbejde som lokal koordinator, eller måske har du lyst til at arbejde sammen med os på STS og på den måde give flere chancen for at tage på deres livs rejse? Her kan du se vores ledige jobs og søge om at komme i praktisk hos os.

Og husk: “Græd ikke, fordi det er slut – smil, fordi du fik oplevelsen.”

Din feedback er vigtig for os!

Vi vil gerne høre, hvordan dit udvekslingsår har været, og din mening er vigtig for os. Når du er kommet hjem, vil du få en e-mail fra os med nogle spørgsmål om din oplevelse. Dine kommentarer er meget værdifulde for os, og vi vil gerne forfine og forbedre det, vi gør, så det kan komme fremtidige udvekslingselever til gode.