For elever i alderen 14 til 18
Lad dig inspirere af vores elever

Beretninger fra eleverne

Hvordan er det at være på high school et år i udlandet? De allerbedste til at fortælle om det er selvfølgelig de personer, der selv har været på dette eventyr. Derfor lader vi flere af vores elever overtage vores sociale medier, som fx Instagram og TikTok, hvor de vil fortælle om, hvordan deres udvekslingsår har været. De fortæller om, hvad de tænkte, før de skulle af sted, kommer med forslag til, hvad der er smart at pakke, deler deres oplevelser under deres udvekslingsår og meget mere. Og husk at følge hashtagget #stseducation.

Vi har også en række elever, der blogger for os, så kig forbi bloggen og vores feed på de sociale medier – her kan du også stille spørgsmål direkte til eleverne selv!

Vil du dele din udvekslingshistorie med andre?

Vil du også gerne dele dine oplevelser på vores digitale kanaler? Send en mail til social.media@sts-education.com – uanset om du gerne vil dele dine oplevelser på Instagram, TikTok eller bloggen – måske kan du se dig selv på en af vores kanaler næste gang?

"Udvekslingsåret lærte mig uendelige livslektier, som har gjort mig klogere på min kultur, deres kultur og ikke mindst mine egne værdier. Jeg har lært at møde alle med åbent sind, ligesom min værtsfamilie gjorde. Den forståelse af verden man får som udvekslingsstudent, er livsbekræftende da man indser at der er mange måder at leve på - og ikke én er forkert."

Frida Burchardt, udvekslingselev USA, Michigan

"Et udvekslingssår er noget helt specielt, som skal opleves på egen krop, og som man aldrig kommer til at fortryde. Der er noget privilegeret over at få en ny familie i et andet land. Den kærlighed og det bånd der bliver knyttet, burde alle få lov til at føle. Et år ikke lyder af meget, men man når at skabe sig et helt nyt liv, og jeg savner den texanske kultur hver dag."

Celina Christensen, udvekslingselev USA, Texas

Elevhistorier

Videoer