For elever i alderen 14 til 18
Du kan føle dig tryg sammen med os

Vi er her for dig

Uanset hvor du rejser hen, er vi der for dig igennem hele dit udvekslingsår. Vi tager os af booking af din rejse og sørger for, at du er godt forberedt, når afrejsen nærmer sig. Når du er kommet frem, er vi der også for dig – både igennem din værtsfamilie, vores lokale koordinatorer og selvfølgelig via telefon.

Områderepræsentant

Når du kommer til din endelige destination, vil der altid være en lokal kontaktperson, en “områderepræsentant”, eller lokal koordinator i området. Denne person kender området og er der, hvis du har brug for hjælp, og I vil mødes regelmæssigt i løbet af året.

Din værtsfamilie kan hjælpe dig med at introducere dig til din skole og hjælpe dig med at få kontakt til andre udvekslingselever. Hvis dine forældre har spørgsmål, mens du er af sted, er det nemmeste for dem at ringe direkte til STS.

Ring til os når som helst

Det er vigtigt for os, at du har det godt og er glad. Du skal vide, at du altid kan kontakte os. Før din afrejse får du et telefonnummer, som du kan kontakte os på uden for vores åbningstider – døgnet rundt. Det giver tryghed.

Oplev mere – vi tager på ture sammen

Af os til har vi alle brug for en lille pause fra skole og lektier. Derfor arrangerer vi ture for alle vores udvekslingselever i mange af vores værtslande, så du får mulighed for at se mere af dit nye land. Du får al den nødvendige information fra din områderepræsentant. Udgiften til disse ture er ikke inkluderet i prisen for dit ophold og kan variere fra land til land.

Læs om de forskellige lande her.