For elever i alderen 14 til 18
Dit High School eventyr begynder her
Se destinationer

Tag på high school i udlandet med STS Education

Hvis du er mellem 14 og 18 år, kan du studere i udlandet som udvekslingselev i et eller to semestre og komme på dit livs eventyr!

At rejse er noget af det bedste, du kan opleve i dit liv. Det giver dig mulighed for at prøve nye ting og se smukke steder. Men som udvekslingselev får du meget mere end det – du får et andet hjem. Du vil lære et helt nyt sted at kende, blive en del af en anden kultur og møde mennesker fra andre dele af verden. Du vil lære noget om dig selv, som du ikke ville have mulighed for at lære på kortere rejser eller ferier. Når du studerer i udlandet som udvekslingselev, får du ikke alene mulighed for at at opleve alt det fantastiske ved at rejse – du vokser også som person og verdensborger, du får en international uddannelse, lærer nye ting og får mere selvtillid.

Vælg mellem Classic og Select

Fremtiden ligger i dine hænder, og et år som udvekslingselev vil være et springbræt til at nå dit fulde potentiale. Som udvekslingselev kan du vælge mellem Classic og Select.

Med STS High School Classic kan du vælge, hvilket land du gerne vil rejse til. STS placerer dig i en nøje udvalgt værtsfamilie og en passende skole et sted i det land, du har valgt.

Med STS High School Select kan du vælge, hvilken by du gerne vil bo i, hvilken skole du gerne vil gå på, og hvilke fag du gerne vil have. Hvis du også gerne vil dyrke en bestemt sport under dit ophold i udlandet, er Select et godt valg, så du kan være sikker på, at den skole, du går på, tilbyder den pågældende sportsgren. Select findes i USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien og Irland.

Læs mere om, hvad der gælder i de respektive lande, og kontakt os, hvis du vil have mere information! Men husk: Uanset hvad du vælger, vil STS Education give dig det bedste år i dit liv.

Yay, we’re on TikTok!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Dit livs eventyr med STS Education ved din side

Ingen forbereder dig bedre til dine udlandsstudier end STS. Når du rejser med os, får du maksimal støtte både før, under og efter dit udvekslingsår. Vi har flere årtiers erfaring hvad angår high school ophold i hele verden, og vi arbejder udelukkende med dedikerede partnere, for at sikre at hvert enkelt ophold bliver det absolut bedste. Men det som gør os til din bedste rejsepartner er, at vi virkelig elsker det vi laver. Vi har en passion for at rejse - og udforske andre kulturer. Derudover har mange af vores medarbejdere selv studeret i udlandet. Vi ved hvad du vil have ud af et udvekslingsophold, vi ved hvad der skal til for at det bliver en succes – og vi vil gøre alt for at det bliver uforglemmeligt. Vi vil være med fra start til slut, så lad os begynde rejsen og tage det første skridt sammen.

At tage på High School i et andet land

Der er næsten ubegrænsede fordele ved at tage på High School udveksling i et andet land. At tage en international uddannelse kan give et kæmpe boost til dine fremtidige studier og karrieremål. Når du fordyber dig i et nyt miljø og en ny kultur, vil dit sind blive åbnet for nye måder at forstå verden på. Du vil få nye kompetencer, blive mere selvstændig og få et selvtillids-boost samt lære nye sider af dig selv at kende. Du vil få nye venner, skabe livsvarige minder og få et "second home"- og i de fleste tilfælde vil du få muligheden for at lære et andet sprog til perfektion. At tage afsted som udvekslingselev er en stor beslutning, men vi lover dig, at det bliver den bedste beslutning i dit liv!