For elever i alderen 14 til 18
Dit High School eventyr begynder her

Tag på et udvekslingsår med STS Education!

Er du mellem 14 og 18 år? Har du lyst til at opleve et andet land, prøve nye ting, møde nye mennesker og få internationale venner for livet? Og samtidig blive rigtig god til et andet sprog? Så skal du tage på high school-udveksling og få dit livs oplevelse!

Du kommer til at bo og studere i et andet land i 3-10 måneder. Du lærer en anden kultur at kende, får en bedre forståelse af verden og har et sted, du kan kalde dit andet hjem. Du vil skabe minder for livet, men også vokse som person, blive mere uafhængig og få selvtillid. Det vil give dig værdifulde fordele i forhold til dine fremtidige studier og karriere. At tage på high school-udveksling er en stor beslutning, men vi lover, at det bliver den bedste beslutning i dit liv.

Sådan gør du med din ansøgning

Lige nu - Få 3700 DKK i rabat på USA Classic

Har du lyst til at tage på et udvekslingsår til USA? Lige nu giver vi dig 3700 DKK i rabat, hvis du booker inden 15. august. Læs mere om tilbuddet.

Get the real stories from our students

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Vælg mellem Classic og Select

Din fremtid er i dine hænder, og et udvekslingsår er et springbræt til at nå dit fulde potentiale. Som udvekslingsstudent hos STS Education kan du vælge mellem Classic og Select alt efter dine præferencer. Læs mere om vores 20 forskellige destinationer, der alle tilbyder Classic, eller læs mere om USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien og Irland, hvor du også kan vælge Select.

Vil du vide mere? Så tag kontakt til os! Men husk, at uanset hvad du vælger, vil dit udvekslingsår blive det bedste år i dit liv!

Dit livs eventyr med STS Education ved din side

Ingen forbereder dig bedre til dine udlandsstudier end STS. Når du rejser med os, får du maksimal støtte både før, under og efter dit udvekslingsår. Vi har flere årtiers erfaring hvad angår high school ophold i hele verden, og vi arbejder udelukkende med dedikerede partnere, for at sikre at hvert enkelt ophold bliver det absolut bedste. Men det som gør os til din bedste rejsepartner er, at vi virkelig elsker det vi laver. Vi har en passion for at rejse - og udforske andre kulturer. Derudover har mange af vores medarbejdere selv studeret i udlandet. Vi ved hvad du vil have ud af et udvekslingsophold, vi ved hvad der skal til for at det bliver en succes – og vi vil gøre alt for at det bliver uforglemmeligt. Vi vil være med fra start til slut, så lad os begynde rejsen og tage det første skridt sammen.