For elever i alderen 14 til 18
Dit High School eventyr begynder her
Se destinationer

Studér på High School i udlandet

Oplev et studieår i udlandet som udvekslingsstudent og gør hver dag til et uforglemmeligt eventyr!

At rejse og at være på udveksling er en af livets store fornøjelser. Det giver dig muligheden for at prøve nye ting, og opleve smukke og unikke steder rundt omkring i verden. Men at tage på udveksling handler om så meget mere end dét. Det handler om at skabe et hjem udenfor hjemmet. Det giver os muligheden for at lære et nyt sted at kende på et langt mere intimt niveau, samt virkelig at fordybe os i en ny kultur, som kan skabe langvarige relationer med folk fra hele verden. Vi opdager nye ting om os selv – ting som man ikke kan lære på korte rejser eller sommerferier. Et studieophold i udlandet har alle fordelene ved at rejse, men der tilføjes også en ekstra dimension; vi får muligheden for at vokse som individer og som borgere i verden, ved at få nye færdigheder samt øget selvtillid gennem international uddannelse. Det er et springbræt til at blive de mennesker, vi i virkeligheden er. Din fremtid er i dine hænder: Vælg din destination, ansøg nu og gør dig klar. Det bedste år i dit liv er lige om hjørnet.

Yay, we’re on TikTok!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Dit livs eventyr med STS ved din side

Ingen forbereder dig bedre til dine udlandsstudier end STS. Når du rejser med os, får du maksimal støtte både før, under og efter dit udvekslingsår. Vi har flere årtiers erfaring hvad angår high school ophold i hele verden, og vi arbejder udelukkende med dedikerede partnere, for at sikre at hvert enkelt ophold bliver det absolut bedste. Men det som gør os til din bedste rejsepartner er, at vi virkelig elsker det vi laver. Vi har en passion for at rejse - og udforske andre kulturer. Derudover har mange af vores medarbejdere selv studeret i udlandet. Vi ved hvad du vil have ud af et udvekslingsophold, vi ved hvad der skal til for at det bliver en succes – og vi vil gøre alt for at det bliver uforglemmeligt. Vi vil være med fra start til slut, så lad os begynde rejsen og tage det første skridt sammen.

At tage på High School i et andet land

Der er næsten ubegrænsede fordele ved at tage på High School udveksling i et andet land. At tage en international uddannelse kan give et kæmpe boost til dine fremtidige studier og karrieremål. Når du fordyber dig i et nyt miljø og en ny kultur, vil dit sind blive åbnet for nye måder at forstå verden på. Du vil få nye kompetencer, blive mere selvstændig og få et selvtillids-boost samt lære nye sider af dig selv at kende. Du vil få nye venner, skabe livsvarige minder og få et "second home"- og i de fleste tilfælde vil du få muligheden for at lære et andet sprog til perfektion. At tage afsted som udvekslingselev er en stor beslutning, men vi lover dig, at det bliver den bedste beslutning i dit liv!