For elever i alderen 14 til 18
Dit High School eventyr begynder her
Se destinationer

Tag på high school i udlandet med STS Education

Hvis du er mellem 14 og 18 år, kan du studere i udlandet som udvekslingselev i et eller to semestre og komme på dit livs eventyr!

At rejse er noget af det bedste, du kan opleve i dit liv. Det giver dig mulighed for at prøve nye ting og se smukke steder. Men som udvekslingselev får du meget mere end det – du får et andet hjem. Du vil lære et helt nyt sted at kende, blive en del af en anden kultur og møde mennesker fra andre dele af verden. Du vil lære noget om dig selv, som du ikke ville have mulighed for at lære på kortere rejser eller ferier. Når du studerer i udlandet som udvekslingselev, får du ikke alene mulighed for at at opleve alt det fantastiske ved at rejse – du vokser også som person og verdensborger, du får en international uddannelse, lærer nye ting og får mere selvtillid.

At studere i udlandet

Der er næsten ubegrænsede fordele ved at tage på High School udveksling i et andet land. At tage en international uddannelse kan give et kæmpe boost til dine fremtidige studier og karrieremål. Når du fordyber dig i et nyt miljø og en ny kultur, vil dit sind blive åbnet for nye måder at forstå verden på. Du vil få nye kompetencer, blive mere selvstændig og få et selvtillids-boost samt lære nye sider af dig selv at kende. Du vil få nye venner, skabe livsvarige minder og få et "second home"- og i de fleste tilfælde vil du få muligheden for at lære et andet sprog til perfektion. At tage afsted som udvekslingselev er en stor beslutning, men vi lover dig, at det bliver den bedste beslutning i dit liv! Læs mere om, hvordan du ansøger.

Yay, we’re on TikTok!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Vælg mellem Classic og Select

Din fremtid er i dine hænder, og et udvekslingsår er et springbræt til at nå dit fulde potentiale. Som udvekslingsstudent hos STS Education kan du vælge mellem Classic og Select alt efter dine præferencer. Læs mere om vores 20 forskellige destinationer, der alle tilbyder Classic, eller læs mere om USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien og Irland, hvor du også kan vælge Select.

Vil du vide mere? Så tag kontakt til os! Men husk, at uanset hvad du vælger, vil dit udvekslingsår blive det bedste år i dit liv!

Dit livs eventyr med STS Education ved din side

Ingen forbereder dig bedre til dine udlandsstudier end STS. Når du rejser med os, får du maksimal støtte både før, under og efter dit udvekslingsår. Vi har flere årtiers erfaring hvad angår high school ophold i hele verden, og vi arbejder udelukkende med dedikerede partnere, for at sikre at hvert enkelt ophold bliver det absolut bedste. Men det som gør os til din bedste rejsepartner er, at vi virkelig elsker det vi laver. Vi har en passion for at rejse - og udforske andre kulturer. Derudover har mange af vores medarbejdere selv studeret i udlandet. Vi ved hvad du vil have ud af et udvekslingsophold, vi ved hvad der skal til for at det bliver en succes – og vi vil gøre alt for at det bliver uforglemmeligt. Vi vil være med fra start til slut, så lad os begynde rejsen og tage det første skridt sammen.