For elever i alderen 14 til 18
Bliv værtsfamilie for STS – se vores elever her!
Storbritannien – mere end OK

High school i Storbritannien

Classic/Select/Choice
Værtsfamilie
Alder 16-18

Historie, traditioner og monumenter. Det nyeste inden for musik, film og mode. Smukke landsbyer, hvide klipper og solrige strande. Sandsynligvis verdens bedste fodboldliga og storbyer som London, Oxford og Cambridge. Storbritannien har det hele.

STS High School messe – mød vores partner skoler

Lær vores skoler personligt at kende! På vores high school messe den 18. september, vil du og dine forældre få chancen for at tale direkte med udvalgte skoler og eksperter fra USA, Canada og New Zealand. Gå ikke glip af denne unikke mulighed, for at lære alt om et high school år i udlandet. Vi fra det danske kontor er naturligvis også til stede, så du/I kan møde os face-to-face – og vi svarer på alle jeres spørgsmål.

Klik her for mere information og tilmelding

High School Classic

Fra 78.995 kr.

High School Classic er det traditionelle high school udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte high school-oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medføre. Det fungerer således: på baggrund af din profil/ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie og skole, og det bedste er, at det kan blive overalt i Storbritannien, lige fra de hektiske storbyer til det imponerende skotske højland. Hvis du er klar på nye eventyr og villig til at lade dig blive overrasket i løbet af dit udvekslingsår, er dette programmet for dig.

High School 2-in-1

Oplev 2 nye lande på et år! Vores nye High School 2-in1 program giver dig den unikke mulighed at tilbringe et semester af din udveksling i forskellige lande. Du kan lære et ekstra sprog, få indsigt i en anden kultur og få endnu flere internationale venner.

Kontakt os for at lære mere om vores 2-in1 program, og hvilke destinationer du kan kombinere på dit udvekslingsophold.

High School Select

Fra 110.490 kr.

Tag kontrollen over dit High School ophold med STS High School Select. Måske ved du allerede, hvad du gerne vil have ud af din tid på udveksling? Med High School Select programmet får du et skræddersyet High School ophold som passer perfekt til din profil og dine præferencer, idet du får mulighed for at vælge det område og den skole, du ønsker. Hvad med de smukke landskaber i Wales? En af kystbyerne Brighton eller Bournemouth? Eller hvorfor ikke vælge selveste metropolen og bruge et år i udkanten af London, en af verdens fineste byer?

Vi arbejder med nøje udvalgte skoler i nogle af landets mest spektakulære områder som alle tilbyder høje akademiske standarder og fremragende studiemiljøer. Der er forskellige skoletyper, der hver især er specialiseret i forskellige fag og som tilbyder adskillige aktiviteter, klubber og muligheder. Fortæl os, hvad der er det vigtigste for dig, så vi kan sikre, at du får præcis den oplevelse du leder efter.

Læs mere på vores internationale High School Select-site

High School Choice

Fra 119.260 kr.

Vil du gerne spille en mere aktiv rolle i beslutningsprocessen? High School Choice giver dig mere indflydelse, når du skal vælge din destination. Vil du gerne til et specifikt sted I Storbritannnien? Er der særlige fag eller kurser, du gerne vil tage? Måske dyrker du en særlig sport, som du gerne vil blive ved med at dyrke på din kommende skole? Uanset hvad du foretrækker, så kan du udfylde vores forhåndsansøgning og fortælle os hvad du gerne vil, så sørger vi for at tilbyde dig tre skoler som passer perfekt til dine interesser og kvalifikationer. Og bare rolig: Er du ikke tilfreds med de tre muligheder vi giver dig, så bliver vi ved med at lede indtil vi finder det perfekte match!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Om Storbritannien

At være udvekslingselev i Storbritannien er den perfekte blanding af et godt studiemiljø og en masse sjov. Du vil stifte bekendtskab med en rig kultur og opdage, at den er så meget mere end bare de oplagte seværdigheder i London. Og hvor får du den bedste engelskundervisning og den sejeste accent, hvis ikke i Storbritannien? Uanset om du bor på landet eller i en af de større byer, har et år i Storbritannien meget at byde på.

Befolkning: 65 mio.
Dele: England, Skotland, Wales og Nordirland
Areal: 243.610 km2
Hovedstad: London
Styreform: Parlamentarisk demokrati med den regerende monark som statschef
Sprog: Engelsk valuta: Britiske pund Landekode: +44

Godt studiemiljø i Storbritannien

Den britiske uddannelsessystem er højt respekteret, og anses ofte som et af de bedste i verden. Det er derfor et godt og oplagt valg af værtsland, hvis du vil forbedre dit engelske. I Storbritannien tilmelder du dig et helt akademisk år, men hvis du foretrækker et kortere besøg, har du også mulighed for at tage et semester, fra august til december. Du vil sandsynligvis få en næsten perfekt udtale i løbet af nogle få uger.

Et år, du vil huske resten af livet

High school i Storbritannien er et to-årigt niveau kaldet Sixth Form. Engelsk og matematik er blandt de obligatoriske fag, mens andre fag er valgfri. Det første år læser eleverne normalt fire fag, efterfulgt af tre fag i det andet år. I alle fag får du mulighed for at udforske et emne i dybden.

Mange skoler kræver, at eleverne bærer uniform, og det forventes at du kalder lærerne Sir, Mr, Mrs. eller Miss. Det er måske en lidt strengere omgangsform end du er vant til, men det er efter sigende godt for studiemoralen. Dit udvekslingsår i Storbritannienvil give dig gode minder for resten af livet.

Velkommen hjem

Briterne er kendte for deres høflighed og betænksomhed. Din nøje udvalgte og motiverede værtsfamilie tager sig rigtig godt af dig. De vil sandsynligvis opmuntre dig til at tage ansvar og hjælpe dig med at vokse som person. Ved at blive en del af en britisk familie får du et unikt indblik i kulturen, traditionerne og den britiske måde at leve på.

Masser af sjov og hygge med familien

Alle familier har naturligvis deres egne yndlingsaktiviteter, og de vil gerne dele dem med dig. Du kan nyde traditionel engelsk morgenmad og se en Premier League-kamp om lørdagen. Du vil formentlig også få serveret te og scones, og måske smage nogle Yorkshire pudding.

I begyndelsen vil du nok blive lidt forundret over tæpperne på badeværelset eller andre ting, du ikke har set før. Og når samtalen handler om reglerne for cricket, forstår du måske ikke det hele til at starte med. Men giv det lidt tid, så lærer du det snart. Desuden er der garanti for masser af latter – briterne har en fantastisk humor.

Hurtige fakta

 • Hvem kan ansøge: 16–18 år ved ankomsten
 • Afrejsemåned: September/januar
 • Sprogkrav: Gode engelskkundskaber
 • Visum: Ingen
 • Valg af destination: Ja – 4 regioner og 7 byer (bl.a. London og Oxford). Ekstra omkostning
 • Forberedelseskursus: STS Welcome Camp er inkluderet
 • Skoleår: Skotland: August-juni/juli, England: September–juni/juli
 • Skoledag: Normalt kl. 09.00–16.00
 • Fag: Du bestemmer studieretningen. Der kræves visse forkundskaber
 • Ture i landet: Weekend i London. Tilkøb
Jeg ville næsten ønske, jeg kunne blive her for evigt. England er virkelig mit nye hjem / Zara Ohlsson

Når skoledagen er slut

Hvad kan du lave ud over lektier? Bare rolig, du vil have masser af muligheder i din fritid. Alle aktiviteter finder sted uden for skolen, så der er næsten uendelige aktiviteter at vælge imellem. Storbritannien summer af mode, musik, kultur og sport. Gå på museum, dans, tag på ridetur eller hvad du ellers interesserer dig for.

Musik produceret i Storbritannien

Storbritannien er hjem for mange kendte kunstnere, producenter og sangskrivere. Hvis du interesserer dig for musik, vil du få rig mulighed for at udforske nye scener og stilarter i løbet af dit udvekslingsår. Køb billetter til en koncert eller start et band med nogle af dine nye venner.

For sportsfans

Fodbold er den førende sport i Storbritannien. Der er mange hold, og rivaliseringen byerne i mellem er noget helt specielt. Selvom du ikke har lyst til at spille selv, skal du sørge for at se en kamp mindst én gang; derhjemme eller måske på stadion. Hvis du vil opleve noget typisk britisk, så er cricket og rugby oplagte valg.

Følg os

I løbet af dit år i Storbritannien holder din lokale kontaktperson dig opdateret med oplysninger om de ture, der arrangeres i landet. Hvilke ture der tilbydes varierer, alt efter hvor du bor. Du har mulighed for at besøge Land's End i Cornwall, tage med os til Skotland eller tilbringe en weekend i London. Disse ture er ikke en del af programprisen, men tilkøb.

STS Welcome Camp i London

Dit High School eventyr begynder på vores STS Welcome Camp i London. Sightseeing og workshops er kombineret på en sådan måde, at du får ny viden omkring dét at være udvekslingselev i et fremmede land. Dette er den bedste måde at starte dit udvekslingsår på!

Tilvalg

Hvis du er særlig opsat på at bruge din udvekslingstid i en bestemt del af Storbritannien, så skriv det ned i din ansøgning, så vi kan forsøge at garantere dit ønske af by/område.

Dette indgår

 • Indkvartering hos en godkendt værtsfamilie
 • Helpension hos en værtsfamilie (I London er det halvpension mandag-fredag og helpension i weekender)
 • Flybilletter tur/retur til værtsfamilien
 • Skoleplads på en lokal High School 
 • Personlig hjælp. Du har din egen kontaktperson både i Danmark og i værtslandet
 • STS Welcome Camp 
 • Afrejsemøde + workshop i enten Århus, Odense eller København inden afrejse
 • STS leder med på flyvningerne (obs: gælder ikke alle destinationer)
 • Support på vores nødtelefon 24/7/365
 • Gratis interview
 • STS materiale til at forberede dig og dine forældre
 • STS rygsæk og t-shirt
 • STS Diplom
 • STS Ambassadør klub

Priser

High School Classic

Varighed
Periode
Pris
2 Terms
Forår 2020
78.995 kr.
2 Terms
Efterår 2020
89.995 kr.
3 Terms
Efterår 2020
90.995 kr.

High School Select

Varighed
Periode
Pris
3 Terms
Efterår 2020
Fra 123.130 kr.
2 Terms
Efterår 2020
Fra 110.490 kr.

High School Choice

Varighed
Periode
Pris
3 Terms
Efterår 2020
Fra 119.260 kr.

Bestil gratis interview

Hvornår vil du gerne rejse?

Om dig/eleven

Værger