Inviter verden indenfor i dit hjem

Bliv værtsfamilie

Berig dit liv ved at være værtsforælder eller værtsfamilie for en international udvekslingselev! Samtidig kan du og din familie forbedre jeres sprogkundskaber og lære om en helt ny kultur – uden at rejse nogen steder! At være værtsfamilie er en meningsfyldt oplevelse, hvor du lærer en anden kultur at kende, og hele familien får en ven for livet. Lær vores udvekslingselever at kende, og kontakt os, hvis du er interesseret i et blive værtsfamilie – så kan vi fortælle dig alt om det!

Udvekslingselever kommer her i 3–10 måneder, og ud over at tale deres modersmål er de fleste af dem gode til engelsk. Det, de alle har til fælles, er, at de er her for at lære dansk og gå på et dansk gymnasium. De er nysgerrige efter at vide mere om vores land, kultur og sprog. Måske fordi de har læst og hørt en del om os og vores land, lyttet til musik af berømte danske kunstnere eller er fan af nogle af vores kendte sportsfolk.

Både om foråret og efteråret kommer der nye udvekslingselever til Danmark fra USA, Brasilien, Japan, Tyskland, Sverige, Italien og andre lande. Vi søger derfor dedikerede værtsfamilier over hele landet, så hvis du er interesseret i at blive værtsfamilie, kan du ringe til os på +45 44 40 44 47, sende os en e-mail på host@sts.se eller udfylde formularen nedenfor – så kontakter vi dig og fortæller dig mere.

Din henvendelse er selvfølgelig helt uforpligtende. Du kan også tilmelde dig et af vores informationsmøder for at høre mere og få svar på alle dine spørgsmål. Du kan også læse vores ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om det at være værtsfamilie.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Download vores brochure nu, og læs alt om at blive værtsfamilie med STS, en tid som kan blive dit livs eventyr!