For elever i alderen 14 til 18
Hvis du har brug for noget specielt

Valgmuligheder

Et udvekslingsår kan se ud på mange måder. Hvis du har særlige ønsker eller valgmuligheder, du gerne vil være sikker på at få, er du altid velkommen til at kontakte os. Efter 65 år i uddannelsesbranchen har vi svar og løsninger på det meste.

Ønsk dit område

Har du et klart billede af, hvor du gerne vil bo i et bestemt land? På nogle af vores destinationer kan du anmode om at komme til at bo i en bestemt stat, region eller by. Muligheden for at ønske en bestemt placering afhænger af, hvilket værtsland du gerne vil rejse til, og det faktum, at der er begrænsede pladser, fordi det kræver en helt anden administrativ proces, når der skal findes skole og en passende værtsfamilie.

Hvis du vælger en stat, region eller by, gør du opmærksom på det i forbindelse med din ansøgning. Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dit ønske. Hvis det lykkes at opfylde dit ønske, vil der blive opkrævet et ekstragebyr for placeringen.

Du kan læse mere om dette under de forskellige lande.

Mulighed for skolevalg

For nogle udvekslingsstudenter kan det være vigtigt at få et bestemt fag eller dyrke en bestemt sport i en bestemt by, mens de er på udveksling. Til dem har vi et program, der hedder STS High School Select. Dette er et helt andet program med betydeligt højere priser, fordi du skræddersyr dit ophold og kommer til at gå på en privatskole, hvilket er dyrere.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om High School Select her.

Ekstra ture under dit ophold

På de fleste af vores destinationer arrangeres der ekstra ture for vores udvekslingselever i det pågældende værtsland. Når du er ankommet, beslutter vi præcis, hvilke ture der skal arrangeres, og det bliver en fantastisk mulighed for at udforske andre steder og byer i dit værtsland. Samtidig får du mulighed for at møde andre udvekslingselever, der er på samme type rejse som du selv. Tilmelding og betaling for de ekstra ture sker, når du er i dit værtsland.