Join the STS Team

Vi giver unge mulighed for at vokse

I STS Education Group arbejder vi med erfaringsbaseret læring gennem sprogrejser og high school-ophold. Vores hovedkvarter ligger i Göteborg i Sverige, og vi har bl.a. lokale kontorer i Tyskland, Holland, Polen, Schweiz, Østrig og New Zealand.

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, der gerne vil arbejde i en dynamisk branche, så vi konstant kan være på forkant.

Se ledige jobs hos STS her

Bliv lokal koordinator hos STS

Er du interesseret i at arbejde som STS-repræsentant i dit lokale område? Som lokal koordinator har du regelmæssig kontakt med én eller flere udvekslingselever, deres værtsfamilier og skoler. Denne rolle er ideel for alle, der er interesseret i unge mennesker og international udveksling. Det er noget, der er nemt at gøre ved siden af studier eller et arbejde. Læs vores interview med Lucas, der flere gange har arbejdet som lokal koordinator for STS.

Udfyld en ansøgning om at blive lokal koordinator for STS her

Bliv ambassadør for STS

De bedste ambassadører for vores programmer er personer, der selv har været i udlandet og har elsket hvert minut af det. Derfor opfordrer vi ofte hjemvendte elever til at arbejde for os som interviewere eller repræsentanter på informationsmøder, handelsmesser og skoler. Vores ambassadører organiserer deres egne events, interviewer fremtidige udvekslingselever, deler brochurer ud eller er – sammen med deres familie – værtsfamilie for en udvekslingselev i dit land.

Som tidligere eller nuværende STS-elev giver STS-ambassadørprogrammet dig mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge mennesker. Det betyder, at du kan hjælpe andre med at tage skridtet, så de kan starte på deres eget eventyr. Forestil dig, at du kan dele dine fantastiske oplevelser med andre, samtidig med at det er et arbejde. Findes der noget bedre job?

Det er op til dig, hvor aktiv du gerne vil være. Du vil udvikle dine sociale færdigheder, blive dygtigere til at tale foran andre mennesker og blive bedre til at organisere ting. Og du har det sjovt, samtidig med at du får vigtig erfaring, der vil se godt ud på dit CV.

Hvis du er interesseret i at blive STS-ambassadør, kan du sende en mail til welcome@sts.dk