For elever i alderen 14 til 18
Det bedste fra mange verdener

High School i Argentina

Classic
Alder 14-18

Et high school år i Argentina giver dig et indblik i forskellige kulturer og lokale traditioner, samtidigt med dit spanske får et kraftigt løft. Det er et stort smukt land med mange forskellige landskaber og klimazoner – fra subtropisk i nord, over de store grønne vidder i midten (Pampas) til subpolar og gletscherzoner sydpå.

High School Classic

High School Classic er det traditionelle high school udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte high school-oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medføre. Sånn funker det: Basert på profilen din matcher vi deg med en vertsfamilie og skole i Córdoba provinsen. Hvis du er klar på nye eventyr og villig til at lade dig blive overrasket i løbet af dit udvekslingsår, er dette programmet for dig.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Bestil vores brochure nu, og læs alt om STS High School, vores destinationer og et helt specielt udlandsophold, som kan blive dit livs eventyr!

Om Argentina

At besøge Argentina er som at besøge hundrede forskellige steder på én gang! Og det bedste er, at man som udvekslingselev hos os får mulighed for at udforske landet på nogle ture udelukkende sammensat til dig og dine medstuderende.

Nationale skatte

Argentinerne har en dyb respekt for deres nationale symboler såsom flaget, nationalsangen og escarapela (en knude af bånd). Disse er alle til stede i uddannelsesmiljøet og du vil opleve det i hverdagslivet.

Andre typiske argentinske skatte, du vil møde, er gauchos (cowboys), mate (argentinsk te), asado (grillet steak), tango (nationaldansen) og dulce de leche (slik svarende til karamel).

Oplev mere – tag med på en rundtur

Vi tilbyder dig mulighed for at besøge det sydlige Argentina, herunder Patagonien i november og det nordlige Argentina i marts/april. Turerne tilkøbes. Dette er en sikker, rar og interessant måde at få mest muligt ud af dit år i landet på.

Befolkning: 43,5 mio.
Areal: 2.766.890 km2 (næststørste land i Sydamerika)
Hovedstad: Buenos Aires
Sprog: Spansk
Styreform: Republik
Valuta: Peso (ARS)
Højeste bjerg: Aconcagua 6.962 m

Sydamerikas fineste

Skolesystemet i Argentina er ét af de bedste i Sydamerika. Selv om der ikke er krav om dokumenterede forkundskaber, vil en grundlæggende forståelse af spansk gøre dit ophold meget nemmere.

Det argentinske skoleår er fra marts til december, men du er velkommen til at starte dit år om efteråret, ligesom du ville gøre derhjemme.

High school-systemet

High school i Argentina er opdelt i to perioder. Den første kaldes basisdelen, som er fælles for alle skoler og følger et generelt pensum. Efter dette niveau skal eleverne vælge studiespeciale eller -retning. Udvalget af fag afhænger af retningen.

Nogle skoler tilbyder særlige projekter udviklet til dem, der gerne vil deltage såsom workshops med teater og kor, genbrug, sociale projekter, økologiprojekter, fotografering og kunst. Din skole, som ofte er en privat skole, afgør hvilken klasse, der passer bedst til dig.

En typisk dag

Skolen starter tidligt om morgenen, altid med et bestemt ritual kaldet 'el saludo de la bandera', hvor flaget hejses. Alle elever samles for at se flaghejsningen og synge nationalsangen. I bærer alle den samme slags skoleuniform, og normalt er der en til vinter, en til sommer og en til idræt. I den argentinske skole forventes det, at du er være høflig og respektfuld og fokuserer på dine studier.

Velkommen til din nye familie

Vores værtsfamilier bor i Córdoba provinsen - oftest i den vestlige og sydlige del af provinsen. Vores værtsfamilier er nøje udvalgt med hensyntagen til deres oprigtige ønske om at dele deres sprog og kultur med dig.

Kys og spørgsmål

Argentinerne er høflige, varme og meget engagerede. Bliv ikke overrasket, hvis dine familiemedlemmer kysser dig på kinden og stiller dig personlige spørgsmål allerede første gang I mødes. Det er en dejlig måde at blive budt velkommen på, når du flytter til et helt nyt land.

Familien først

Den typiske argentinske familie består af mere end blot forældre og børn. Alle slægtninge er vigtige, og under dit ophold vil I formentlig have tæt kontakt med både mostre, tanter, onkler, fætre og kusiner og bedsteforældre. De holder alle meget af hinanden og det bedste er, at de vil holde lige så meget af dig.

Værtsfamilierne er altid ivrige efter at vise dig de landskaber, som er typiske for deres område. De vil introducere dig for deres traditioner og give dig mulighed for at opleve den argentinske livsstil indefra.

Get the real stories from our students

Hurtige fakta

 • Hvem kan ansøge: 14–18 år ved ankomsten
 • Afrejsemåned: Juli/februar
 • Sprogkrav: Godt engelsk. Forkundskaber i spansk anbefales
 • Visum: Ja. Tilkøb
 • Forberedelseskursus: Welcome Camp, inkluderet
 • Skoleåret: Marts-december
 • Skoledag: kl. 7.30–13 eller 13–17
 • Fag: Obligatoriske
 • Ture i landet: Det sydlige Argentina i november og det nordlige Argentina i marts/april. Ekstra tilkøb.
Kulturen er utrolig, folk er meget venlige, og naturen er forbløffende. Mine venner og familie er fantastiske. Jeg føler, jeg har kendt dem hele mit liv. Jeg elsker dem så meget / Jessica Black

Fritid i Argentina

Benyt muligheden for at opleve den fantastiske natur efter skoledagen. Hvad du kommer til at opleve, afhænger af, hvad området byder på. Der vil sikkert være masser af ting, du ikke kan finde derhjemme. Selv en gåtur med vennerne i nærområdet bliver spændende, når du først er ankommet.

Meld dig ind i en klub

Der er en lang række kulturinstitutioner og klubber, hvor du kan dyrke sport og spille teater og musik. På nogle skoler kan du også dyrke disse aktiviteter på specialkurser efter undervisningen. Du vil uden tvivl møde mange nye venner, hvis du deltager i disse aktiviteter.

Tid til tango

Husk det endelig. Når du besøger Argentina, skal du prøve at danse tango. Og selv om du ikke normalt danser, er det noget, du bare må prøve mindst én gang. Hvis tango ikke er noget for dig, har du måske lyst til at spille fodbold, basketball, volleyball eller dyrke gymnastik.

Oplev mere af Argentina

Vi har alle brug for en pause fra lektierne ind imellem. Vi giver dig mulighed for at se mere af Argentina, så tag med os på tur, når du har skoleferie. I november rejser vi sydpå til Patagonien. Det er en rejse fyldt med flotte naturoplevelser, for eksempel en sejltur over Magellanstrædet.

Du vil måske endda få øje på en søløve eller en spækhugger. I marts/april pakker vi vores tasker og tager på en tur mod nord og øst. Ét af de første stop bliver de fantastiske Iguazú-vandfald. Begge ture er tilkøb. Din lokale kontaktperson vil give dig de nødvendige oplysninger efter ankomsten.

Welcome Camp

Start dit år i Argentina med den perfekte kick-off, STS' Welcome Camp. I løbet af de fem dage, du bor i Cordoba, vil du sammen med de andre udvekslingselever modtage spanskundervisning og personalet informerer dig om alt hvad du bør vide om Argentina.

Dette indgår

 • Rejse tur/retur
 • Ophold hos en værtsfamilie
 • Helpension hos en værtsfamilie
 • Skoleplads på en lokal high school 
 • Personlig hjælp. Du har din egen kontaktperson både hjemme og i værtslandet
 • STS Welcome Camp 
 • Afrejsemøde i dit hjemland
 • Support på vores nødtelefon 24/7
 • Gratis interview
 • Møder og materialer til at forberede dig og dine forældre
 • STS rygsæk
 • STS Diplom

Priser

Varighed
Periode
År
Pris
10 måneder
Efterår
2024
Fra 109.500 kr.
5 måneder
Efterår
2025
Fra 105.500 kr.
10 måneder
Efterår
2025
Fra 109.500 kr.
5 måneder
Forår
2025
Fra 95.000 kr.
3 måneder
Efterår
2024
Fra 77.000 kr.
5 måneder
Efterår
2024
Fra 105.500 kr.

Ansøg

Om dig/eleven

Værger