For elever i alderen 14 til 18
Vi har det helt rigtige program til dig

Vælg mellem Classic og Select

Et udvekslingsår er et springbræt til at nå dit fulde potentiale, og din fremtid ligger i dine hænder. At være et år på high school er utroligt berigende, og folk omtaler tit dette år som det bedste i deres liv.

STS High School Classic er det traditionelle udvekslingsprogram på high school-niveau, som de fleste af vores elever vælger. Det er det perfekte program, hvis du gerne vil have en autentisk high school-oplevelse i udlandet. Du vil komme til at bo hos en værtsfamilie i det land, du har valgt, og du bliver straks en del af familien og vil hurtigt tænke på dem som ”min familie”. Du kommer til at gå på en lokal high school, hvor du får nye venner, der bor i området. Skolerne er gode til at tage imod vores udvekslingselever, og du vil hurtigt føle dig hjemme på din skole. På nogle af vores destinationer kan du ønske at komme til at bo i et specifikt område eller en specifik stat mod et ekstragebyr. Læs mere om, hvad der gælder for hver destination.

For nogle udvekslingselever er det vigtigt at få et bestemt fag eller dyrke en bestemt sport. Til dem har vi et program, der hedder STS High School Select. Det betyder ofte, at du kommer til at gå på en privatskole og betaler ekstra for det. Du kan vælge, hvilken by du gerne vil bo i, og i de fleste tilfælde kan du også vælge præcis, hvilken skole du gerne vil gå på. Det er vigtigt, hvis du gerne vil have et bestemt fag, dyrke en bestemt sport eller spille et instrument under udvekslingsopholdet. Denne type program er tilgængeligt i USA, Canada, Australien, New Zealand og Storbritannien. Læs mere om vores Select-program under de respektive destinationer, og kontakt os, hvis du vil have mere information.

Basic er vores billigste program og langt den bedste mulighed for dem, der ikke vil eller kan deltage i vores Welcome Camp og selv vil købe deres flybilletter. Din familie vil også blive værtsfamilie for en anden studerende, mens du er væk på dit udvekslingsår. Bemærk venligst, at Basic kun gælder for et 10-måneders udvekslingsår i USA, og at der ikke kan foretages andre valg såsom bypræferencer eller lignende.

Vi er til for at hjælpe dig. Ved at lære dig at kende kan vi sammen finde den helt rigtige by og skole til dig. Og husk: Uanset hvad du vælger, så bliver det den bedste tid i dit liv!