For elever i alderen 14 til 18
Hvem kan søge om at komme på udveksling?

Hvem kan ansøge?

Et år som udvekslingselev byder på et væld af muligheder. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og har et åbent sind. Det er en måde at opleve en masse nye ting, som du ellers aldrig ville have oplevet derhjemme.

Allergier eller sygdomme behøver ikke være en hindring, men det er vigtigt, at du fortæller os om det, så vi kan finde en familie og en skole, der kan opfylde dine behov. Husk også, at nogle lande kræver vacciner før indrejse.

Hvor gammel skal jeg være?

Du vil som regel være mellem 14-18 år, når du tager af sted på udveksling – det kan variere alt efter skolesystemet i de respektive lande. Du kan læse mere om det under det land, du er interesseret i. Husk, at der kan være et ekstragebyr, hvis du allerede er fyldt 18.

Hvilke sprogkundskaber skal jeg have?

Til alle vores destinationer kræves det, at du kan grundlæggende engelsk. Det betyder, at du skal kunne tale, læse og skrive basal engelsk. For ikke-engelsktalende lande kan kravene variere. Du kan læse mere om det på de sider, der omhandler det land, du er interesseret i.

Du skal også igennem et interview med os, og nogle destinationer kræver desuden en onlinetest eller et Skype-interview.

Hvilke karakterer skal jeg have?

For at blive godkendt skal du mindst have bestået alle fag, og du skal have gået i skole fuld tid hele året inden din afrejse. Hvis du ikke har bestået et fag, så kontakt os, så vi kan lave en individuel vurdering. Vi vil altid gøre, hvad vi kan for at hjælpe så mange som muligt med at få muligheden for at studere i udlandet et år.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!!