Sprogrejser 15 til 18 år
Discover you in a new destination
STS tilbyder sprogrejser til 7 forskellige lande
Se destinationerne

Den bedste sommer i dit liv med STS Sprogrejser!

Hvis du længes efter nye oplevelser, få nye venner og udvikle dig som mennesker – Bliv klar til den bedste sommer i dit liv!

Med STS kan du udforske verden på en sjov, tryg og spændende måde langt fra hverdagen derhjemme. Du vil møde andre unge mennesker fra hele verden, da all vores ungdoms- og sprogrejser er af internationalt mix. Du vil bo i en anderledes kultur og nyde den nye mad, de unikke traditioner og smukke steder.

Vi tror stærkt på at du lærer mest gennem oplevelser og du kan derfor selv bestemme hvor meget af din rejse skal være sprogundervisning. Vi har alt fra traditionelle sprogrejser til England og Malta, til sports- og ungdomsrejser hvor du får sprogtræning gennem interaktion med dine venner, værtsfamilie og ledere.

Vi kalder det Youth Travel, og det er meget mere end en ”ordinary sprogrejser”.

Yay, we’re on TikTok!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Sprogrejser – som du vil have det!

Host STS har vi organiseret rejser for unge mennesker siden 1958 og siden da har 1,200,000 unge mennesker opdaget verden – og dem selv – som en del af vores programmer. Hvert år gennemgår vi vores produkter og spørger vores studerende hvad de helst vil opleve. På denne måde sikre vi os at vores portefølje er opdateret med destinationer og oplevelser der er rigtige for dig og som opfylder de drømme og mål som I unge mennesker har. Vi har i år tilpasset jeres ønsker for mere fleksibilitet når det kommer til at vælge transportmiddel, længde af turen og aktiviteter, som også passer på klimaet – hvilket vi synes er fantastisk!

Rejse med STS

For at få det meste ud af din tid i udlandet, har vi omhyggeligt valgt et mix af aktiviteter, undervisning, fritid og udflugter til hver dag mens du er afsted. Når du rejser med STS, er alle almindelige aktiviteter og, i de fleste tilfælde, alle måltider inkluderet, men du er ansvarlig for din rejse til og fra destinationen. Transport til og fra lufthavnen vil blive arrangeret af dine ledere, så længe du ankommer til den angivne lufthavn mellem de angivne tidspunkter. Hvis du har brug for hjælp til at arrangerer din flybillet eller billet til anden transport, har vi en samarbejdspartner som kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste mulighed.

Lær mere om alle vores rejser og bliv klar til dit livs eventyr!