Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
88 51 01 67
Start your journey
Sommeren 2018
Bestil her
Find din rejse

Tag på sprogrejse til sommer!

Tag afsted alene eller med din bedste ven, og mød en masse sjove og spændende mennesker til sommer. Din rejse inkluderer ikke kun et sprogkursus, men den vil være fyldt med aktiviteter under leder opsyn, udflugter, shopping, sightseeing og mange andre sjove ting. Du rejser med en gruppe elever og vores erfarne ledere. Tag med os, og oplev dit livs sommereventyr sammen med dine nye STS venner!

Der er mange fantastiske destinationer at vælge imellem! Se alle vores sprogrejser her, book din rejse og begynd at glæde dig til årets bedste uger! Vi ses til sommer!

1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Tilde-Staff-DK.jpg Tilde-Staff-DK.jpg

Kom til gratis personligt møde

Tilde har både studeret i Singapore, arbejdet som rejseleder i Tyrkiet, Indien og på Kreta og derfor været bosat flere steder i udlandet. Kom ind og få en snak med Tilde om dine muligheder for en sprogrejse med STS så finder I sammen den sprogrejse, der passer bedst til dig.

Læs om vores elevers fortællinger

Hvad får du ud af en sprogrejse?

News 2018!

Tag med STS til Bournemouth

Vi har stadig pladser på flere af vores sprogrejser til Bournemouth denne sommer. Læs mere om den skønne engelske destination via linket og book idag!

Læs mere

Hvor vil du hen? Kom med til gratis inspirationsmøde

Inspirationsmøde
Online - 15. maj
Inspirationsmøde
Online - 13. juni

Vores destinationer

Brighton

Storbritannien
Fra 18.495 kr.

Book din sprogrejse i dag!

Se alle vores destinationer her!
Sommerens favorit

Malta

Malta
Fra 18.995 kr.
Bestseller!

Coast to Coast

USA
Fra 31.995 kr.

Bournemouth

Storbritannien
Fra 18.495 kr.

Tokyo

Japan
Fra 31.995 kr.

STS Sprogrejser på Instagram - @sts_denmark


1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakt os i dag

Vil du gerne vide mere om vores ture og finde den som præcis passer til dig? Kontakt os, vi hjælper gerne!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning