Sprogrejser
For elever i alderen 10 til 19 år
88 51 01 67
Oplev verden med STS!
Bestil her

Tag på sprogrejse til sommer!

Tag afsted alene eller med din bedste ven, og mød en masse sjove og spændende mennesker til sommer. Din rejse inkluderer ikke kun et sprogkursus, men den vil være fyldt med aktiviteter under leder opsyn, udflugter, shopping, sightseeing og mange andre sjove ting. Du rejser med en gruppe elever og vores erfarne ledere. Tag med os, og oplev dit livs sommereventyr sammen med dine nye STS venner!

Der er mange fantastiske destinationer at vælge imellem! Se alle vores sprogrejser her, book din rejse og begynd at glæde dig til årets bedste uger! Vi ses til sommer!

1_Group-Hug_8145.jpg 1_Group-Hug_8145.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakt os i dag

Vil du gerne vide mere om vores ture og finde den som præcis passer til dig? Kontakt os, vi hjælper gerne!

FANTASTISK NYHED – Alt er inkluderet med STS!

Vi lytter altid nøje til vores kunders feedback, og derfor har vi besluttet at inkludere alt i vores sprogrejse-pakke. Alle aktiviteter, indkvarteringen, flyskatter og meget mere er inkluderet i priserne for 2018. Det har aldrig været lettere at booke, og det har aldrig været sjovere at rejse med os. Besøg Universal Studios i Orlando, tag med os til Monaco og Monte Carlo på sprogrejsen til den franske riviera eller prøv paddle boarding på Jersey. Alt er muligt med os!

Book din sprogrejse til 2018 mellem den 7/7 - 31/8 og modtag også en rabat på 3.000 kr!

Se alle vores destinationer!

Hvor vil du hen? Kom med til gratis inspirationsmøde

Inspirationsmøde
København - 23. august
Inspirationsmøde
Online - 29. august
Inspirationsmøde
Aarhus - 31. august
Åben vejledning
København - 06. september

Vores destinationer

Book senest 31/8 - spar 3.000 kr.

Brighton

Storbritannien
Fra kr. 18.495

Hvor skal du hen til sommer?

Se alle vores destinationer her!
Book senest 31/8 - spar 3.000 kr.

Malta

Malta
Fra kr. 18.495
Roadtrip! Spar 3.000 kr.

Coast to Coast

USA
Fra kr. 31.995
Book senest 31/8 - spar 3.000 kr.

Bournemouth

Storbritannien
Fra kr. 19.495
Book senest 31/8 - spar 3.000 kr.

Tokyo

Japan
Fra kr. 30.995

STS Sprogrejser på Instagram - @sts_denmark

Catch the Moment 2017!

Se her alle STS elever og au pairs! Har du rejst med STS eller skal du snart afsted? Del dine bedste minder med os i denne foto- og videokonkurrence Catch the Moment og få chancen for at vinde en Macbook Air. Konkurrencen slutter 30/9 2017.

Få mere info og deltag

E-mail

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakt os i dag

Vil du gerne vide mere om vores ture og finde den som præcis passer til dig? Kontakt os, vi hjælper gerne!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vandt til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

Ring til os88 51 01 67
Mandag-torsdag 10-15:30, fredag 10-15 Mere information

Besøg os
STS Sprogrejser Danmark
Gammel Kongevej 1, 2.sal
1610 København V

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017