Sprogrejser 14 til 17 år
STS Sprogrejser - sjove og udviklende sprogrejser siden 1958
Discover you in a new destination

Den bedste sommer i dit liv med STS Sprogrejser!

Hvis du er ivrig efter at opleve nye ting, møde nye venner og vokse som person - så gør dig klar til den bedste sommer i dit liv!

Med STS Sprogrejser får du meget mere end blot en sprogrejse. Du får også mulighed for at udforske verden på en sjov, sikker og spændende måde, i modsætning til din hverdag derhjemme, gennem masser af sjove aktiviteter. Du vil bo og arbejde midt i en anden kultur og opleve ny mad, unikke traditioner og betagende steder, mens du får øvet dit sprog gennem interaktion med dine venner og dine ledere.

Vores programmer giver dig en unik mulighed for at møde folk på din alder fra hele verden, da alle vores sprogrejser er internationalt blandede. Du vil ikke kun lære et nyt sprog, du vil også skabe varige minder og skabe nye venskaber, der går på tværs af grænserne.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Er du klar til en uforglemmelig sommer med STS Education? Læs mere om dit næste eventyr i vores brochure.

Sprogrejser – som du vil have det!

Host STS har vi organiseret rejser for unge mennesker siden 1958 og siden da har 1,200,000 unge mennesker opdaget verden – og dem selv – som en del af vores programmer. Hvert år gennemgår vi vores produkter og spørger vores studerende hvad de helst vil opleve. På denne måde sikre vi os at vores portefølje er opdateret med destinationer og oplevelser der er rigtige for dig og som opfylder de drømme og mål som I unge mennesker har. Vi har i år tilpasset jeres ønsker for mere fleksibilitet når det kommer til at vælge transportmiddel, længde af turen og aktiviteter, som også passer på klimaet – hvilket vi synes er fantastisk!

Rejse med STS

For at få det meste ud af din tid i udlandet, har vi omhyggeligt valgt et mix af aktiviteter, undervisning, fritid og udflugter til hver dag mens du er afsted. Når du rejser med STS, er alle almindelige aktiviteter og, i de fleste tilfælde, alle måltider inkluderet, men du er ansvarlig for din rejse til og fra destinationen. Transport til og fra lufthavnen vil blive arrangeret af dine ledere, så længe du ankommer til den angivne lufthavn mellem de angivne tidspunkter.

Lær mere om vores rejser og bliv klar til dit livs eventyr!