Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Malta 4-ever!
Book din plads på fantastiske Malta og få 2000 DKK i rabat.
Tag mig til Malta!
Find din rejse

Sprogrejser med STS

Glæd dig til dit livs bedste sommer! Med STS Summer Academy får du mere end bare en sprogrejse. Du lærer at blive mere selvstændig, mens du befinder dig i vores trygge omgivelser. Du lærer et nyt sprog ved at deltage i sjove aktiviteter. Du udvikler dig som menneske ved at rejse rundt i verden. Du får større selvtillid og får venner og minder, som vil vare resten af livet. Den bedste måde at forberede sig på morgendagens udfordringer er ved at leve intenst i dag.

Hos STS tror vi på at du bedst lærer et sprog ved at praktisere det og at kulturel udveksling er den bedste måde at gøre dette på. Vores sprogrejser tilbyder en unik mulighed for at møde unge på din egen alder på nogle af verdens mest spændende rejsemål og lære nye sprog sammen med dem, tage på eventyr sammen, få minder for livet og venskaber tværs over landegrænser og kontinenter.

1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Fransk, spansk eller japansk?

Animé i Tokyo eller friskbagte baguettes på Den Franske Riviera. Lige nu fejrer vi vores europæiske og asiatiske sprogkurser ved at give dig 2000 DKK i rabat hvis du booker inden den 18. februar.

Vælg din destination

NEWS! E-sport i London

I sommeren 2018 blev vores E-sport sprogrejse afholdt på Malta. I 2019 bliver den rykket til fantastiske London!

Book nu

Læs om vores elevers fortællinger

Hvad får du ud af en sprogrejse?

Infomøder 2019!

Hvor vil du hen? Kom med til gratis inspirationsmøde

Inspirationsmøde
Odense - 27. februar
Inspirationsmøde
Århus - 28. februar
Inspirationsmøde
Online - 05. marts
Pizza & Åbent Hus
København - 13. marts

Vores destinationer

Nyhed 2019!

Greenwich, London

Storbritannien
Fra 18.495 kr.

Book din sprogrejse i dag!

Se alle vores destinationer her!
Sommerens favorit

Malta

Malta
Fra 18.995 kr.
Bestseller!

Coast to Coast

USA
Fra 31.995 kr.

Bournemouth

Storbritannien
Fra 18.495 kr.
Nyhed 2019!

Vanvouver

Canada
Fra 29.995 kr.

STS Sprogrejser på Instagram - @sts_denmark

Sprogrejser der passer til alle

STS tilbyder sprogrejser for alle aldre og behov. Engelsk er det mest populære sprog, og vi tilbyder det på mange spændende rejsemål rundt i verden, men der er selvfølgelig også andre sprog at vælge imellem. Og STS Summer Academy er mere end bare en sprogrejse. Evertyrrejser byder på uforglemmelige roadtrips eller en udflugt til fjerne øer for at surfe eller dyrke yoga. På vores Sportsrejser kan du komme på rideskole eller fodboldskole sammen med unge med den samme interesse. Vores Livstilsrejser byder på muligheden for at styrke dine evner indenfor fotografering eller for at bruge en hel uge med forskellige aktiviteter på stranden.

Og ved siden af at du lærer et nyt sprog, så har du mulighed for at deltage i udfordrende og sjove fritidsaktiviteter som f.eks. tennis, fodbold eller strandvolley – eller windsurfing eller dykning. Og det er let at få det maksimale ud af din sprogrejse med vores STS Explorer Pass, som giver dig adgang til alle de ekstra ture og aktiviteter, der tilbydes på det rejsemål du har valgt.

Om at rejse med STS

Vores sprogrejser er nøje udvalgt og planlagt, så du får mest ud af den tid du er afsted. Vores erfarne ledere og lokale medarbejdere er altid tilgængelige og kan kontaktes for hjælp på stedet, selskab og en hyggelig snak.

En god blanding af sproglektioner, fritid og planlagte aktiviteter (for ikke at nævne spændende udflugter) sørger for at der ikke bliver et kedeligt øjeblik. Men det der gør vores sprogrejser så specielle er de venskaber og bånd du kommer til at knytte med dine medstuderende, med dine ledere og med det rejsemål, du opholder dig på.

Tag et kig på vores mange muligheder når det handler om Summer Academy og forbered dig på dit livs eventyr!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!