Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Discover you in a new language
STS tilbyder sprogrejser til 7 forskellige lande
Se destinationerne

Sprogrejser med STS

Glæd dig til dit livs bedste og sjoveste sommer! Med STS Sprogrejser får du mere end bare en sprogrejse. Du bliver mere selvstændig, mens du befinder dig i vores trygge omgivelser og du lærer et nyt sprog ved at deltage i sjove aktiviteter. Du udvikler dig som menneske ved at rejse rundt i verden og du får mere selvtillid og får venner og minder, som vil vare resten af livet. Den bedste måde at forberede sig på fremtidens udfordringer, er ved at leve fuldt ud i nutiden.

Hos STS tror vi på, at du lærer et sprog bedst, ved at træne det i landet, hvor det tales og samtidig kombinere træningen med kulturel udveksling. Vores sprogrejser giver dig en unik mulighed for at møde unge på din egen alder, imens I sammen udforsker nogle af verdens mest spændende rejsemål. Sammen vil I lære et nyt sprog, tage på eventyr sammen, få minder for livet og venskaber på tværs af landegrænser og kontinenter.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Sprogrejser der passer til alle

STS tilbyder sprogrejser for alle aldre og behov. Engelsk er det mest populære sprog, som tilbydes på mange af vores spændende destinationer verden over - men der er selvfølgelig også andre sprog at vælge imellem. STS Sprogrejser er også mere end bare sprogrejser. Eventyrsrejser handler uforglemmelige roadtrips eller en rejse til fjerne øer for at surfe eller dyrke yoga. På vores Sportsrejser kan du komme på ridecamp eller fodboldcamp sammen med unge, der har den samme interesse som dig. Vores Livstilsrejser giver dig muligheden for at styrke dine evner indenfor fotografering - eller du kan også nyde en hel uge på stranden med forskellige aktiviteter.

Udover at du lærer et nyt sprog, så har du også muligheden for at deltage i udfordrende og sjove fritidsaktiviteter som f.eks. tennis, fodbold, beachvolleyball, windsurfing eller dykning. Det er let at få det maksimale ud af din sprogrejse med vores STS Explorer Pass, som giver dig adgang til alle de ekstra ture og aktiviteter, der tilbydes på den destination du har valgt.

Om at rejse med STS

Vores sprogrejser er nøje udvalgt og planlagt, så du får mest ud af den tid du er afsted. Vores erfarne ledere og lokale medarbejdere er altid tilgængelige og kan kontaktes for hjælp på stedet, selskab og en hyggelig snak.

En god blanding af sproglektioner, fritid og planlagte aktiviteter (for ikke at nævne spændende udflugter) sørger for at du ikke kommer til at kede dig på en sprogrejse med STS. Men det der gør vores sprogrejser så specielle er de venskaber og bånd, du kommer til at knytte med dine medstuderende, med dine ledere og med det rejsemål, du opholder dig på.

Tag et kig på de mange muligheder der findes med STS Sprogrejser og forbered dig på dit livs eventyr!