Empowering young people since 1958
Om STS

STS Education

I 1958 arrangerede vi verdens første sprogrejse, og en helt ny måde at rejse på for unge mennesker blev født. Siden dengang har over 1.200.000 sprogelever oplevet verden sammen med os og har opnået den personlige udvikling, der følger med det at lære en ny kultur at kende. STS Educations brede udvalg af tjenester og uddannelsesprogrammer hjælper unge mennesker med at opdage verden på egen hånd med vores støtte og vejledning.

STS står for Student Travel Schools og er en førende global uddannelsesvirksomhed, der tilbyder udvekslingsprogrammer og sprogrejser. Vi har kontorer i flere forskellige lande verden over, og vores globale netværk af fantastiske skoler, værtsfamilier, internationale kolleger og partnere vokser dagligt. Vi udforsker konstant nye måder, hvorpå vi kan gøre vores elevers oplevelser endnu mere mindeværdige.

Vi stræber konstant efter at udvikle vores programmer for at holde os på forkant i en dynamisk verden, så vi kan give unge mennesker mulighed for at udvikle sig gennem uddannelse og kulturudveksling. Vores programmer opmuntrer unge mennesker til at udvide deres horisont og styrke deres forståelse af andre kulturer.

Mål, vision og mission

Når de unge udvikler sprogfærdigheder og tilegner sig social og kulturel viden, åbner det døren til en udveksling af idéer, værdier og holdninger. Vi tror på, at man under de rigtige forhold og med de rigtige muligheder i livet kan udvikle sig og nå sit fulde potentiale. I en stadigt mere konkurrencepræget verden får unge mennesker et forspring med STS Education, fordi de lærer et sprog i det land, hvor det tales.

STS’ vision er: Ved hjælp af ekspertise og globalt samarbejde at blive førstevalget blandt unge mennesker, der ønsker kulturel udveksling og international uddannelse.

STS’ mission er: At styrke unge menneskers modenhed gennem uddannelse og kulturel udveksling.

STS’ akkrediteringer og samarbejdspartnere

Vores skoler og programmer er akkrediteret af flere internationalt anerkendte organisationer. Disse akkrediteringer fungerer som garanti for, at vores programmer opfylder kvalitetsstandarderne for ledelse, ressourcer, miljø, undervisning, trivsel og omsorg. STS er desuden medlem af flere rejse- og udvekslingssammenslutninger, og det betyder, at vi støttes af et stærkt netværk af branchepartnere.

alliance.png

Alliance

The Alliance fungerer som en kollektiv offentlig stemme for det internationale uddannelses- og kulturudvekslingsfællesskab i USA.
www.alliance-exchange.org

CSIET.jpg

CSIET

Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) er en non profit organisation, der arbejder for at sikre kvaliteten af international uddannelse og udveksling på gymnasieniveau. STS har været medlem i mange år.
www.csiet.org

nzcie-logo.png

NZCIE

STS er medlem af New Zealand Council for Intercultural Education, der sigter mod at fremme international fred, forståelse og velvilje ved at hjælpe mennesker med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at leve i en global verden. Fokus på indbyrdes afhængig og kulturelle forskellige livet i et andet land og samfund. Medlemskabet af NZCIE er afhængigt af at være en godkendt EPO, som har underskrevet det New Zealand Ministerium for Uddannelseskodeks for pastrol af internationale studerende og acceptere NZCIE Principper for god praksis for interkulturel uddannelse.
www.nzcie.org.nz