Om STS

Udvikling gennem uddannelse og kulturel udveksling

Siden 1958 har vi tilbudt international uddannelse i form af sprogrejser for unge og udveksling på high schools i hele verden. Siden vores begyndelse i 1958, har vi sendt næsten 1.200.000 elever ud for at udforske nye steder, samtidigt med de har fundet sig selv. I dag har vi kontorer i 11 lande og et stort globalt netværk af partnere, skoler, værtsfamilier og lokale ansatte verden over.

Hvorfor skal du rejse med os?

Som du hurtigt vil opdage, tilbyder vi en lang række destinationer, fleksible programmer og masser af erfaring. Hvad gør os til noget særligt? Hvorfor skal du rejse med os?

Vi er personlige.

Vi kender vores elever ved navn og følger dig på din rejse fra start til slut. For os er det ikke kun et arbejde – det er en passion, en livsstil. Vi gør det, fordi vi elsker det. Vi bliver følelsesmæssigt involveret i dine oplevelser, dit velvære og din fremtid. Vi dedikerer vores liv til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

Vi er trygge.

Vores elevers sikkerhed har altid første prioritet. Vi sørger for, at du føler, du får støtte på hele din rejse og vi arbejder for, at du altid føler dig godt tilpas. Vi tager os af detaljerne, så du ikke behøver.

Vi lytter og forstår.

Ved at lytte til, hvad vores kunder ønsker, finder vi hele tiden nye metoder, der gør vores rejser bedre. Vi tilpasser vores produkter til nutiden og lever op til kravene fra de stadigt mere eventyrlystne, hårdtarbejdende og kræsne unge mennesker.