For elever i alderen 14 til 18

Hvorfor vælge STS

Vi har organiseret kulturelle udvekslingsprogrammer over hele verden i mere end 55 år. STS Student Travel Schools blev grundlagt i Sverige i 1958, da vi arrangerede vores første sprogrejse til Østrig. I dag har vi kontorer i 17 lande samt et stort globalt netværk af samarbejdspartnere, skoler, værtsfamilier, lokale medarbejdere og almennyttige organisationer.

1. Vi elsker også at rejse

Én af de bedste følelser i verden, er den følelse af spænding man får lige inden man rejser, samt tanken om hvordan en rejse får en til at vokse, og alt hvad man kommer til at lære af den. Det er en følelse som ingen andre. Er du enig? Imens du udforsker verden, opdager du hurtigt hvordan vores passion for vores arbejde, gør en forskel for dig.

Vidste du, at næsten 9 ud af 10, der arbejder hos STS, selv har erfaring med arbejde eller studere i udlandet?

2. Vi er erfarne specialister

Vi har mange års erfaring med kulturel udveksling. Det har givet os et værdifuldt netværk af nøje udvalgte partnere, værtsfamilier og lokale repræsentanter. Sammen gør vi din High School-drøm til virkelighed.

Vidste du, at STS blev grundlagt i 1958? Vi har i dag lokale kontorer i 17 lande og kan tilbyde High School-udveksling i 15 lande.

3. Vi er med dig på hele rejsen

Du får mest muligt ud af din oplevelse, når du kan fokusere på at nyde og udforske dit værtsland. Derfor står vi ved din side fra det øjeblik du beslutter dig for at rejse, til den dag du vender hjem. Med vores engagement og viden, får du altid den bedste personlige støtte og vejledning. Dette omfatter alt lige fra udfyldning af ansøgningen, til hjælp med at tage kontakt til nye mennesker under dit ophold.

Vidste du, at vi tilbyder en Welcome Camp i stort set alle vores værtslande, og at du altid vil have en lokal kontaktperson?

4. Vi anbefales

Vores passion for rejser, samt mange års erfaring og dygtige medarbejdere, som kan vejlede dig, gør en forskel. Det kan tidligere STS-elever bekræfte - når de beretter om deres ophold i udlandet. Dette er betryggende at vide, når det bliver din tur til at se verden.

Vidste du, at mere end 92 procent af tidligere High School-elever ville anbefale STS til en ven?