For elever i alderen 14 til 18

Sikkert at booke hos STS - Læs om branchens beste vilkår her!

Sikkerhed før, under og efter rejsen er vigtig for os, vores studerende og deres familier, især i tider som disse. Vi optimerer vores bookingbetingelser, så du kan have de mest sikre vilkår hos os.

Vælg at betale med kreditkort – for ekstra beskyttelse.

Du kan nu vælge at betale dele af eller hele programgebyret med kreditkort - dette kan give dig en betalingsforsikring og ret til at kræve betalinger gennem din kreditkortudbyder., hvis vi af en eller anden grund ikke kan leverer din reservation.

Bemærk, at der gælder forskellige vilkår og betingelser for forskellige kreditkortudbydere, så tjek altid din udbyders vilkår, før du vælger denne betalingsmåde.

Vores muligheder for afbestillingsforsikringar: Vi tilbyder to forskellige pakker.

Standard

Vores mest populære afbestillingsforsikring, er nu blevet endnu bedre. Forsikringen refunderer alle ydelser fuldt ud*, hvis den rejsende får en sygdom eller skade, der forhindrer rejsen, eller i tilfælde af dødsfald i familien, men det kæver at du kan fremvise en lægeerklæring.

Pris: 2350 DKK – med omkostningsgaranti! Hvis du skulle finde en tilsvarende forsikring til en lavere pris hos nogen af vores konkurrenter, vil vi dække disse omkostninger for at sikre, at du har den mest gavnlige beskyttelse med STS.

Udvidet afbestillingsforsikring

Med udvidet forsikring kan du annullere din reservation af en eller anden grund og få fuld refusion af alle betalinger* indtil 10 dage før afrejse.

Pris: 9500 DKK. til vores Classic programmer, 15000 DKK. til vores Select programmer

* Bortset fra omkostningerne for selve forsikringen