For elever i alderen 14 til 18

High School Select i Storbritannien

Et år i Storbritannien bliver et år fyldt med oplevelser i en anden kultur. Historie, traditioner og seværdigheder. Det nyeste inden for musik, film og mode. Ifølge mange har de verdens bedste fodboldliga, og her finder du verdensberømte byer som London, Oxford og Edinburgh. Storbritannien har virkelig det hele.

Få en fantastisk uddannelse i Storbritannien

Det britiske uddannelsessystem har et enestående ry og betragtes ofte som et af de bedste i verden. Et fantastisk valg for en udvekslingselev! Det er også et supergodt valg, hvis du gerne vil fokusere på at forbedre dit engelske. Skoler i Storbritannien har også ofte et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, bl.a. sport, musik, kunst samt kulturelle og akademiske klubber. Dit år i Storbritannien vil give dig de bedste minder for livet.

Du kan vælge, hvor i Storbritannien vil studere

Med STS High School Select kan du vælge, hvilket by og skole du gerne vil rejse til. Det er godt, hvis du gerne vil bo i London, Brighton eller Oxford. Men uanset hvor du tager hen, vil du få en uforglemmelig high school-oplevelse. Vi kan hjælpe dig med at designe det perfekte high school-ophold til dig!

Læs mere om dit udvekslingsår i Storbritannien her!