For elever i alderen 14 til 18

High School Select i Canada

Det er let at se, hvorfor så mange studerende gerne vil til Canada på udveksling – her er der noget for enhver! Du tænker måske på Canada som et sted med sneklædte bjerge og vintersport, og ja, Canada er et vinterparadis og et fantastisk sted, hvis du elsker sne. Men det har meget mere at byde på end bare sne og bjerge. Det majestætiske landskab byder på masser af sjove udendørsaktiviteter hele året rundt. Her finder du smukke kyster med sandstrande, storslåede øer, store, åbne sletter og storbyer med imponerende arkitektur og fantastisk mad.

High school i Canada – ligesom du vil have det

Canada er kendt over hele verden for sine skoler, så uanset hvor i landet, du skal hen, kommer du til at gå på en god skole. Med STS High School Select i Canada kan du skræddersy dit år (eller semester), så det bliver lige præcis, som du vil have det. Hvis du gerne vil have et specielt fag, gerne vil sikre dig, at du kan spille ishockey på højt plan eller bare gerne vil bo et bestemt sted i Canada, er STS High School Select det helt rigtige for dig.

Et bonussprog

Canada er et tosproget land, og det betyder, at der er to officielle sprog. Engelsk er det mest almindelige, men mange af canadierne har fransk som modersmål. Som udvekslingselev i Canada har du mulighed for at lære begge sprog. Med STS High School Select kan du vælge en engelsk, fransk eller tosproget oplevelse. Forestil dig at kunne tale to nye sprog flydende, når du kommer hjem!

Læs mere om dit udvekslingsår i Canada her!