Valgmuligheder

Vil du gerne have mest muligt ud af dit år? Når du rejser med STS, kan du tilføje nogle spændende ekstra oplevelser til dit High School-år i udlandet.

Vælg dit område

Har du et klart billede af, hvor du foretrækker at bo i et bestemt land? I nogle af vores programlande giver vi dig mulighed for at ønske eller vælge en stat, region eller by. Du skal angive i din ansøgning, hvor du helst vil bo, f.eks. i New York i USA eller i London-området i Storbritannien, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker. Der koster ekstra, hvis du får den placering, du har ønsket. Du kan læse mere om mulighederne under hvert land.

Coast to Coast & Canada Adventure

Slut dit high school år, i Nordamerika, af med en roadtrip gennem USA eller Canada. På Coast to Coast, tager vi på en roadtrip fra Los Angeles til New York, og på Canada Adventure oplever vi alt det bedste Canada har at byde på. Disse roadtrips er den perfekte måde at slutte dit high school år af på!

Sprogkurser

Giv os besked hvis du ønsker at opfriske - eller øve dine sprogkundskaber, inden du begynder på dit High School-år. Vi kan hjælpe dig godt i gang med et sprogkursus i mange af vores værtslande. Kontakt os for yderligere oplysninger om dette, eller hvis du bare gerne vil vide mere om de grundlæggende sproglige krav eller anbefalinger. Vi er altid klar til at hjælpe.