For elever i alderen 14 til 18

Hold kontakten

Efter et år - eller selv efter et enkelt semester - vil du være kommet tæt på din værtsfamilie og alle dine nye klassekammerater og venner. Lad ikke din hjemrejse være afslutningen. Hold kontakten med alle de mennesker, du møder, så din high school-udveksling bliver mere end et blot et minde for livet.

Én af fordelene ved at bo i udlandet i en længere periode er alle de mennesker, du møder og det unikke netværk, du opbygger. Men hvad er et netværk egentlig? Ud over at være en gruppe af gode venner, giver et internationalt netværk dig også en god undskyldning for at rejse ud i verden. I løbet af dit udvekslingsår får du venner i lokalområdet, men møder også andre internationale elever.

Uendelige rejsemuligheder

Hold kontakten med din værtsfamilie, dine klassekammerater og andre udvekslingselever. Mange af vores elever besøger deres værtsfamilier igen, besøger venner fra andre lande, de har mødt, eller inviterer vennerne hjem til Danmark. Et internationalt netværk giver uendelige muligheder for at udforske verden. Netop det, vi holder så meget af, ikke sandt? Hold også kontakten med os hos STS. Vi vil så gerne følge dig videre på nye eventyr!