Bliv STS-ambassadør

STS-ambassadør programmet tilbyder muligheder for nuværende og tidligere STS elever til at udvikle og dele deres oplevelse med andre unge.

Som STS-ambassadør bliver du en del af et globalt netværk og deler dine oplevelser og erfaringer via forskellige sjove og udviklende aktiviteter. Samtidig med du udvikler nye kompetencer, møder en masse unge mennesker, bliver en del STS teamet, får du også muligheden for at vinde præmier og priser.

Nogle af de mest populære ambassadør-aktiviteter er at dele inspirerende historier på sociale medier. Mange vælger også at repræsenterer STS til inspirationsmøder og på messer. Nogle ambassadøre benytter også muligheden for at arrangere et inspirationsmøde selv, dele flyers ud eller være værtsfamilie for internationale udvekslingselever sammen med deres familie.

Ha' det sjovt, udvikl dig som person, få fede præmier og inspirér andre som STS ambassadør.

For hver aktivitet du udfører som ambassadør, optjener du "journey points", disse point kan bruges til at indløse gavekort og præmier. Jo flere aktiviteter du laver, jo flere præmier og priser får du. Du kan også tjene penge ved at udføre ambassadør-opgaver som et deltidsjob. Forestil dig at dele din oplevelse med andre og få penge for det. Så bliver det ikke mere perfekt!

Du kan vælge at deltage i så meget som du har lyst til i din fritid. Det er perfekt som aktivitet efter skole eller som deltidsjob for en ung globetrotter. Som ambassadør vil du blandt andet blive bedre til at tale med mennesker, bedre til at præsentere foran mange og bedre til at organisere dine opgaver. Ved at tale med en masse unge mennesker deler du din egen rejse, historie og oplevelse vidt og bredt. Alt dette giver dig erfaring og værdifulde egenskaber til din fremtid.

STS-ambassadører holder kontakten med de andre ambassadører, der også har været ude og rejse. Du opbygger også en god kontakt til STS og får muligheden for at blive ansat på STS’ rejser og på STS kontorer verden over.

Bliv en del af et globalt netværk med en mission om at give unge mennesker styrken til at vokse gennem uddannelse og kulturel udveksling.

Start med at dele din oplevelse, optjene point, vind præmier, udvikle dig som person og inspirér andre.

Send os en mail på info@sts.dk og skriv lidt om hvor du har rejst med STS og hvorfor du gerne vil være ambassadør.