For elever i alderen 14 til 18

Sådan ansøger du

For at sikre dig en plads på ét af vores High School-programmer, anbefaler vi, at du ansøger så tidligt som muligt. Ansøgningsprocessen er let at komme igang med, og vi hjælper dig naturligvis gennem de forskellige trin.

1. Hvad drømmer du om?

Det hele starter med din drøm. Hvad vil du gerne opleve, og hvordan vil du gerne udvikle dig? Vi hjælper dig med at finde netop det udvekslingsprogram, der passer bedst til dig. Når vi har fundet det til dig, ansøger du på vores hjemmeside.

2. Interview – du er optaget på programmet

Efter en samtale med os får du den gode nyhed: du er optaget! Vi guider dig herefter gennem de efterfølgende trin i ansøgningsprocessen. Lad eventyret begynde.

3. Ventetid og forberedelse

Herefter er der en venteperiode, og den er oplagt til forberedelse. Læs om dit værtsland, stil os alle dine spørgsmål og deltag i vores afrejsemøde og workshop inden du tager af sted. Vi kan også hjælpe dig med at få kontakt til tidligere elever, som kan give dig deres bedste tips og fortælle om deres eget udvekslingsophold.

4. Du får din værtsfamilie

Tid til flere gode nyheder. Vi har nu matchet dig med en nøje udvalgt værtsfamilie. At lære hinanden at kende er også en del af den gode forberedelse, og du kan lære værtsfamilien bedre at kende via Skype, Facetime eller e-mail.

Alle elever, som er optaget i programmet og godkendt i værtslandet, er garanteret en tildelt værtsfamilie.

STS er underlagt CSIET regler om placeringer, hvilket vil sige, at elever kan blive placeret hos en værtsfamilie frem til den 31. august 2020 for skoleåret 2020-2021. Det er værtsfamilien, som vælger eleven udfra elevens ansøgning og ud fra, at værtsfamilien mener, at det er det rigtige match. Elever kan ikke sige nej til en værtsfamilie.

5. Afrejsedagen

Det er tid til afgang. En Welcome Camp er altid inkluderet i dit program. Din værtsfamilie og din lokale kontaktperson er derefter klar til at byde dig velkommen, og sikre dig den bedst mulige start på dit udvekslingsår.