For elever i alderen 14 til 18

Hvem kan ansøge?

Et år som udvekslingselev er en fantastisk mulighed. Med lidt nysgerrighed og et åbent sind, vil du få en masse uforglemmelige oplevelser.

Hvilke alderskrav har I?

Normalt skal du være mellem 14 og 18, når du starter dit udvekslingsår. Dette kan variere alt efter skolesystemet i de forskellige programlande. Du kan finde flere oplysninger på siderne for det land, du er interesseret i.

Hvilke sprogkrav er der?

Grundlæggende engelskkundskaber for alle vores destinationer. Det betyder, at du skal kunne tale, læse, skrive og forstå grundlæggende engelsk. Nogle skoler kræver, at du kan bestå en sprogtest, før du bliver optaget. For andre lande end de engelsksprogede lande er der forskellige krav. Du kan finde alle oplysninger om sprogkrav på siderne om det programland, du er interesseret i.

Hvilke karakterkrav findes der?

For at blive optaget skal du have mindst 4 i alle fag og dokumenterede fuldtidsstudier i skoleåret op til din afrejse. Skulle du have 02 i et fag, kan du kontakte os for en individuel vurdering.

Er der andre krav?

For at kunne tage på udveksling, skal du være ved godt helbred. Men hver enkelt ansøgning vurderes individuelt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er usikker på, om du kan ansøge. Kun personer med et dansk pas, kan komme til lande som IKKE er en del af EU.

Er du i tvivl, så kontakt os endelig.

Hvis du vil have yderligere oplysninger om vores krav, kan du KONTAKT OS