Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
New York

New York

New York er byen, der aldrig sover. Den er fuld af energi og puls, og den har længe været symbolet på USA og den amerikanske drøm. Her samles mennesker med forskellig baggrund og nationalitet. At opleve New York er næsten som at opleve hele verden i miniatureformat.

Udover storbyliv med caféer, restauranter, velkendte butikskæder og små unikke butikker findes der også en hel del naturområder. Du kender sikkert Central Park med dens skovområder og kunstige søer. Her har du en dejlig kontrast til byens gader, der er omgivet af skyskrabere og mennesker.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Din fritid i The Big Apple

Hvis du vælger at studere i New York, vil du sandsynligvis komme til at ønske, at du kunne være vågen døgnet rundt, for at få tid til at det, du har lyst til at lave. Frihedsstatuen, Rockefeller Centre, Empire State Building, Broadway, Little Italy, Museum of Modern Art (MoMA) – listen over seværdigheder kan gøres længere og længere. Også selvom du måske ikke er særligt sportsinteresseret, er det en stor oplevelse at se en NHL- eller NBA-kamp i New York. At være en del af den store menneskemængde i Madison Square Garden er noget ud over det sædvanlige.