Sprogrejser 14 til 17 år
STS Sprogrejser - sjove og udviklende sprogrejser siden 1958
Forbedre dit engelsk i Brighton

Engelsk i Brighton

Alder 14-17

Kreativ, farverig og helt unik. Hver sommer byder Brighton turister og sprogrejseelever velkommen, som gerne vil opleve byens ungdommelige atmosfære og indbydende stemning. Med sin fantastiske strand og festligheder rundt omkring i byen er Brighton den perfekte destination for vores populære sprogrejser – her får du uforglemmelig sommer.

Engelskkursus og sjove aktiviteter

På vores sprogrejser kombineres klasseundervisning med sjove aktiviteter i fritiden. Du går i skole tre timer om dagen, fra mandag til fredag, og har et tætpakket skema med aktiviteter og udflugter i fritiden. I klasseværelset er der fokus på praktiske øvelser i form af gruppeprojekter og rollespil, og da klasserne består af elever fra forskellige lande, får du nye venner fra hele verden, samtidig med at du forbedrer dit engelsk.

Vores sprogkurser i Storbritannien gennemføres af vores partner EC English. EC English har over 50 års erfaring og er akkrediteret af British Council.

Dit sprogkursus med STS

 • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
 • Klasses størrelse: Maks. 17 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
 • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
 • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
 • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
 • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Inkluderede aktiviteter

På vores sprogrejser i Brighton indgår ikke bare engelskundervisning, men også masser af sjove aktiviteter for dig og dine nye venner. De engagerede og erfarne ledere står for alle aktiviteter og udflugter under opholdet. Alle aktiviteter arrangeres ikke hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være der.

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagte efter undervisningen, men i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere engelsk ved at omgås dine nye venner og deltage i forskellige aktiviteter, sjove konkurrencer, tage på udflugter og være med til forskellige sportsevents.

Den første aften, når du ankommer til Brighton, har vi en velkomstaktivitet, hvor du får mulighed for at møde personalet og de andre elever, samtidig med at du får al den information, der skal til for at gøre din gøre din sprogrejse så god som mulig.

Indkvartering

På en sprogrejse til Brighton kommer du til at bo på campus sammen med andre studerende. Læs mere om, hvordan det fungerer nedenfor.

Hvad er inkluderet?

 • Indkvartering
 • Helpension
 • Transfer til og fra London Gatwick
 • 15 timers sprogundervisning pr. uge
 • Kursusmateriale
 • Aktiviteter og udflugter på stedet
 • Diplom
 • Lokale ledere og lærere
 • Support 24/7

Dato & priser

Fly- og togbilletter er ikke inkluderet i prisen. Du booker din egen transport og rejser på egen hånd til og fra din destination. Det betyder, at du kan vælge det rejsealternativ, som passer dig bedst. STS sørger for transfer fra og til lufthavnen eller togstationen på din destination, så det er vigtigt, at du meddeler os dine ankomst- og afgangstider.

Vi vil gerne have, at du ankommer mellem kl. 8.00 og 20.00 den dag, hvor dit kursus starter. Vælger du at flyve til Brighton, bestil venligst dit fly til London Gatwick. Transport til London Gatwick er inkluderet i prisen, og lufthavnen ligger tæt på Brighton, hvilket gør transporten praktisk for den studerende. (Hvis du bestiller et fly til en anden lufthavn i London, tillægges et transfergebyr). Bestil dit hjemrejsefly fra samme sted, som du ankommer. Afrejsetidspunktet kan være fleksibelt, men helst mellem kl. 8 og 20 den dag, hvor kurset slutter.