Sprogrejser 14 til 17 år
Sidste chance! Book din sprogrejse inden 20. maj!
Forbedre dit franske på Den Franske Riviera

Fransk på Den Franske Riviera

Alder 14-17

Oplev den franske livsstil, og nyd den skønne atmosfære på den franske riviera. I Antibes er stemningen afslappet, og det glamourøse liv fornemmes alle vegne. Her er vandet varmt, strandpromenaderne kilometerlange og omgivelserne uendeligt smukke.

Klassisk fransk sprogkursus

Vores klassiske franskkursus på den franske riviera er meget mere end bare et sprogkursus. Du får en god blanding af klasseundervisning, fritidsaktiviteter og spændende udflugter, så du vil ikke bare lære fransk, men også vokse som person og lære ting, du ikke havde forventet. Lektionerne er sjove og lærerige, takket være vores erfarne lærere, og undervisningen foregår på en flot og moderne skole. Sammen med dine nye venner og engagerede ledere får du en perfekt balance mellem undervisning og solferie. Fra afslappende dage på stranden og grillaftner til sportsdage og skattejagter. Der er uendeligt meget at lave og lære på den franske riviera. Gå ikke glip af chancen for at dele denne fantastiske oplevelse med nye venner fra hele verden.

Dit sprogkursus med STS

 • Undervisning: Ca. 15 timer om ugen, herunder mundtlige workshops.
 • Klasses størrelse: : Maks. 15 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
 • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
 • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
 • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
 • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Inkluderede aktiviteter

Når du vælger en sprogrejse i Sydfrankrig, er du sikker på at få det sjovt! Din sprogrejse på den franske riviera er fuld af sjove aktiviteter og udflugter, hvor du oplever, hvad rivieraen har at byde på. Du vil komme på både heldagsudflugter og halvdagsture og være med til en masse skønne events på campus. Hvad siger du til en besøg i Monaco, træklatring, trampolinspring, Aquasplash, bowling, sejlads, sportsturneringer m.m?

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagte efter undervisningen, og i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere fransk, samtidig med at du er sammen med dine nye venner. Teamet af ledere er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og de er også til stede ved poolspil, fester og udflugter til stranden.

Bemærk, at alle aktiviteter sammensættes hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være her.

Indkvartering

På din sprogrejse til den franske riviera bor du på campus sammen med andre studerende. Læs mere om, hvordan det fungerer nedenfor.

Hvad er inkluderet?

 • Indkvartering
 • Helpension
 • Transfer til og fra lufthavn/togstation
 • 15 timers sprogundervisning pr. uge
 • Kursusmateriale
 • Aktiviteter og udflugter på stedet
 • Diplom
 • Lokale ledere og lærere
 • Support 24/7

Dato & priser

Fly- og togbilletter er ikke inkluderet i prisen. Du booker din egen transport og rejser på egen hånd til og fra din destination. Det betyder, at du kan vælge det rejsealternativ, som passer dig bedst. Du kan booke dine fly, så snart STS har bekræftet din reservation med en 'parental agreement', og denne er underskrevet af dig og returneret til STS.

STS sørger for transfer fra og til lufthavnen eller togstationen på din destination, så det er vigtigt, at du meddeler os dine ankomst- og afgangstider. Når du rejser til den franske riviera, skal du ankomme til Nice Lufthavn eller Antibes togstation mellem kl. 08:00-20:00 den dag, hvor dit kursus starter. Bestil dit hjemrejsefly fra samme sted, som du ankommer. Afrejsetidspunktet kan være fleksibelt, men helst mellem kl. 8 og 20 den dag, hvor kurset slutter.

Vær opmærksom på at ankomstdagen er søndag og afrejsedagen er lørdag.