Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Lær engelsk i midten af Middelhavet

Sprogrejse til Malta

År efter år er Malta højt på listen, når det kommer til vores mest populære destinationer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med vidunderligt vejr året rundt, en fascinerende blanding af kultur og smukke landskaber, er det den perfekte ramme for en uforglemmelig sprogrejse i sommerferien.

Hvor vil du gerne hen?

Engelsk på Malta
Malta
Fra 8.500 kr.
  • Alder 13-18
  • Værtsfamilie/resort
  • Hel-/halvpension
  • Engelsk

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk på Malta

Malta er det perfekte sted at lære engelsk: det er en tideligere britisk koloni, hvor engelsk sammen med maltesisk er de officielle sprog. Det er et smukt middelhavsland med lange somre og turkisblåt vand. Vores sprogrejser til Malta består af en perfekt blanding af undervisning, fritidsaktiviteter og spændende udflugter, som kombineret giver dig det bedste udgangspunkt for at forbedre dit engelsk. Du vil få en uforglemmelig sommer med unge mennesker fra hele verden. Vores erfarne lærere sørger for at du får mest muligt ud af dit engelskkursus. Studematerialet er af høj kvalitet og kommer fra the Common European Framework of Reference. Gå ikke glip af chancen for at opleve denne smukke ø med en begivenhedsrig tur, du aldrig vil glemme!

Indkvartering på Malta 

På vores sprogrejser til Malta om sommeren kan du vælge mellem at bo på et resort eller hos en værtsfamilie. Begge muligheder er meget populære, så det handler blot om hvad du foretrækker.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Malta består af mere end blot engelskundervisning. Dine ledere organiserer masser af sjove udflugter og aktiviteter, som giver dig muligheden for at opleve det bedste af Malta, mens du har det super sjovt med alle dine nye venner. Følgende er nogle af de aktiviteter, der er inkluderede på Malta: En hel dag i den smukke hovedstad Valletta der afsluttes med et besøg i en 5D biograf, strandture, en volleyball turnering og et besøg til Sliema hvor du får mulighed for at shoppe. Udover disse aktiviteter, vil lederne også organiserer et Student Party med musik, snacks og masser af dans. En sjov måde at afslutte dagen på!

Nyt for dette år er at alle aktiviteterne er inkluderet i din tur, inklusiv en udflugt til den blå lagune hvor du kan tage på en bådtur og se de smukke omgivelser, et havene cruise med en guidet tur, sejle med katamaranen samt et Beach Party.

Tilkøb

Som noget ekstra til de inkluderede aktiviteter kan du også tilføje en heldags tur til Sicilien, og hvis du er eventyrlysten, kan du tage et dykkercertifikat!

Om Malta 

Malta er beliggende midt i Middelhavet mellem den Nordafrikanske kyst og Sicilien. Øen er kendt for sin rige historiske kultur og lange sandstrande med ikoniske maltesiske både og unikke arkitektur med slotte og templer. Landet består af tre øer (Malta, Gozo og Comino), men vores studerende bor og går i skole på hovedøen, Malta.

Hurtige facts

Sprog: Maltesisk og engelsk 
Indbyggere: 434.000 
Valuta: Euro (EUR) 
Landekode: +356 
Areal: 316 km2 

Med skumfester, beachvolley og masser af solrige dage, blev jeg solbrændt næsten lige så hurtigt, som jeg lærte at tale flydende engelsk. / Freja Johansson

Rejsen til Malta 

Lige meget hvor du rejser fra vil vores personale møde dig i lufthavnen når du lander i Malta International Airport. Afhængigt af, hvilken indkvartering du har valgt, vil du enten køre med dine ledere til vores mødested hvor din værtsfamilie vil velkomme dig med åbne arme, eller til dit resort med de andre studerende. Alle aktiviteter er planlagt af vores dedikerede og erfarne personale som vil sikre at du har et trygt og sjovt ophold på Malta.

Vejr og klima

Malta har et subtropisk middelhavsklima med tørre og varme somre, mens vintertemperaturen er omkring de 15 °C. Somrene er altid solrige og regn frie, men om vinteren er det ikke helt usædvanligt at opleve skybrud og stormvejr. Om foråret og efteråret er temperaturen omkring 20 °C, hvilket gør at badesæsonen er lang og strækker sig fra april til oktober. I juli og august er temperaturen ofte over 30 °C, så vær forberedt på nogle lange og varme dage fra morgen til sen aften.

Resumé

STS har i flere årtier arrangeret sprogrejser til Malta, og gennem tiden er turen til denne smukke middelhavsø blevet en af vores mest populære destinationer, som hvert år tiltrækker studerende fra alle verdens hjørner. Malta er den ultimative destination for dem, der ønsker at blive bedre til engelsk, og samtidig nyde det perfekte sommervejr.