Sprogrejser 14 til 17 år
Sidste chance! Book din sprogrejse inden 20. maj!
Lær engelsk i midten af Middelhavet

Sprogrejse til Malta

STS har arrangeret rejser til Malta i flere årtier. År efter år står Malta højt på listen over vores mest populære destinationer, og det er ikke så svært at forstå. Malta kan bryste sig af smukt vejr året rundt, en fascinerende blanding af kulturer og fantastiske landskaber – den perfekte destination for dig, som gerne vil studere engelsk på sprogrejse og samtidig nyde det perfekte sommervejr.

Lær engelsk på Malta

Malta er perfekt for dig, som gerne vil lære engelsk – det er nemlig en tidligere en britisk koloni, hvor engelsk og maltesisk er de to officielle sprog. Det er et smukt land midt i Middelhavet med lange somre og turkisblåt vand. På vores sprogrejser til Malta får du en blanding af klasseundervisning, sjove aktiviteter og spændende udflugter, hvilket gør, at du hurtigt forbedrer dit engelsk. Du vil få en uforglemmelig sommer sammen med unge fra hele verden. Vores erfarne lærere sørger for, at du får mest muligt ud af engelskkurset, og studiematerialet er af høj kvalitet og er koblet til Common European Framework of Reference. Grib chancen, og oplev denne smukke ø på en spændende rejse, du aldrig vil glemme!

Hvor vil du gerne hen?

Engelsk på Malta
Malta
Fra 10.900 kr.
  • Alder 14-17
  • Hotel
  • Helpension
  • Engelsk

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Er du klar til en uforglemmelig sommer med STS Education? Læs mere om dit næste eventyr i vores brochure.

At bo på Malta 

På vores sprogrejser til Malta om sommeren bor du på hotel.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Malta byder på mere end bare engelskundervisning. Dine ledere arrangerer masser af sjove udflugter og aktiviteter, som gør, at du kan nyde det bedste ved Malta og samtidig have det sjovt med dine nye venner. Her er nogle af de aktiviteter, der indgår på Malta: en halv dag i den historiske hovedstad Valletta, en heldagsudflugt til den smukke ø Comino med Blue Lagoon og flere hyggedage på stranden. Foruden disse aktiviteter vil dine ledere arrangere elevfester med musik, snacks og masser af dans. En sjov måde at afslutte en begivenhedsrig dag på!

Med skumfester, beachvolley og masser af solrige dage, blev jeg solbrændt næsten lige så hurtigt, som jeg lærte at tale flydende engelsk. / Freja Johansson

Om Malta 

Malta ligger midt i Middelhavet mellem den nordafrikanske kyst og Sicilien. Øen er kendt for sin historiske kultur, lange sandstrande med ikoniske, maltesiske både og unik arkitektur i form af slotte og templer. Landet består af tre øer: Malta, Gozo og Comino.

Rejsen til Malta 

Uanset hvor du rejser fra, møder vores personale dig i lufthavnen, når du lander i Malta International Airport. Du kører sammen med vores ledere til dit resort sammen med de andre studerende. Alle aktiviteter ledes af vores engagerede og erfarne personale, som sørger for, at du får et trygt og sjovt ophold på Malta.

Vejr og klima

Malta har et subtropisk middelhavsklima med tørre, varme somre, og om vinteren ligger temperaturen på omkring 15 °C. Somrene er altid solrige og regnfri, men om vinteren er det ikke helt ualmindeligt, at det er overskyet og temmeligt blæsende. Om foråret og efteråret ligger temperaturen på omkring 20 °C, så badesæsonen er lang og strækker sig fra april til oktober. I juli og august kommer vi ofte over de 30 °C, så forbered dig på nogle varme dage – fra morgen til sen aften.