Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Engelsk på højt niveau på Middelhavets perle

Sprogrejser til Malta 

År efter år er Malta højt på listen, når det kommer til vores mest populære destinationer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med behageligt vejr året rundt, en fascinerende blanding af kultur og afvekslende landskaber, er det den perfekte ramme for en uforglemmelig sprogrejse i sommerferien.

Hvor vil du gerne hen?

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk på Malta

Malta er det perfekte sted at lære engelsk: det er en tidligere britisk koloni, hvor engelsk sammen med maltesisk er de officielle sprog, det er et smukt middelhavsland med lange somre og turkisblåt vand, det er en sammensmeltning af forskellige kulturer, hvilket gør det til et helt unikt rejsemål. Vores sprogrejser til Malta består af en perfekt blanding af undervisning, fritidsaktiviteter og spændende udflugter, som kombineret giver dig det bedste udgangspunkt for at forbedre dit engelske sprog, samt at få en uforglemmelig sommer med nye internationale venner. Vores erfarne lærere sørger for, at du føler dig selvsikker i dine sprogkundskaber ved hjælp af anerkendt og skræddersyet studiemateriale, som kommer fra the Common European Framework of Reference. Undervisningen på din sprogrejse foregår på STS’ egen skole på Malta, som er akkrediteret af TTEF Certified Training Center. Gå ikke glip af en sprogrejse til denne fantastiske ø - du vil få en eventyrlig rejse, som du vil aldrig glemme.

Din indkvartering på Malta 

Tager du på sprogrejse til Malta, har du valget mellem at bo på et resort eller hos en værtsfamilie. Begge muligheder er lige populære, så det handler blot om hvad du foretrækker.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Malta består af mere end blot engelskundervisning. Dine STS ledere organiserer masser af skønne udflugter og sjove aktiviteter, som giver dig muligheden for at opleve det bedste af Malta, mens du har det super sjovt med alle dine nye venner. Følgende er nogle af de aktiviteter, der er mulige på Malta: En hel dag kun med at udforske Valletta, den smukke hovedstad, der slutter med et besøg i en 5D-biograf; flere strandture og forskellige strandaktiviteter, såsom en sjov beachvolley turnering; et besøg til byen Sliema, hvor du får mulighed for at shoppe. Udover disse aktiviteter, vil STS lederne også organisere STS Student Parties med musik, snacks og masser af dans – det er en perfekt måde at afslutte dagen på!

Tilkøb

Maksimér din sprogrejse ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass til din booking. Her kan du se nogle eksempler på aktiviteter, som kan være inkluderet i et Explorer Pass til Malta: en udflugt til den blå lagune, hvor vi skal på en sejltur og nyde den smukke natur og det turkis hav, en guidet sejltur rundt i Vallettas havn, en sejltur i en katamaran samt et helt særligt STS beach party. Du har også muligheden for at tage med på en heldagstur til Sicilien, og hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, kan du på din sprogrejse til Malta tage et PADI dykkercertifikat!

Om Malta 

Malta er beliggende midt i Middelhavet mellem den Nordafrikanske kyst og Sicilien. Øen er kendt for sin rige historiske kultur, og huskes for en masse forskellige herskere, herunder romerne, ridderne af Saint John, Moors samt britiske og franske herskere. Udover fantastiske strande, en storslået arkitektur med talrige slotte og templer, består landet af tre øer (Malta, Gozo og Comino) - men vores sprogrejser foregår på hovedøen, Malta.

Hurtige facts

Sprog: Maltesisk og engelsk 
Indbyggere: 434.000 
Valuta: Euro (EUR) 
Landekode: +356 
Areal: 316 km2 

Med skumfester, beachvolley og masser af solrige dage, blev jeg solbrændt næsten lige så hurtigt, som jeg lærte at tale flydende engelsk. / Freja Johansson

Rejsen til Malta 

Vores STS personale vil møde dig og din sprogrejsegruppe i Københavns Lufthavn, når du skal afsted. Sammen rejser I alle afsted til Malta International Airport. Afhængigt af, hvilken indkvartering du har valgt, vil du enten køre med STS til vores afhentningssted for værtsfamilierne, som vil tage imod dig med åbne arme, eller køre dig direkte til et STS resort sammen med de andre, som skal bo på resort. Alle vores udflugter og aktiviteter på vores sprogrejser er planlagt af vores erfarne personale, som også er tilstede hvis man skulle have behov for hjælp. Dine STS ledere er der for at sikre, at du får et sikkert og sjovt ophold på Malta. 

Vejr og klima

Malta har et subtropisk middelhavsklima med tørre og varme somre, mens vintertemperaturen er omkring de 15 °C. Somrene er altid solrige og regnfrie, men om vinteren er det ikke helt usædvanligt at opleve skybrud og stormvejr. Om foråret og efteråret er vejret komfortabelt med over 20 °C, så badesæsonen er ret lang og strækker sig fra april til oktober. I hele juli og august er temperaturen ofte over 30 °C, så vær forberedt på nogle lange og varme dage fra morgen til sen aften.

Resumé

STS har i flere årtier arrangeret sprogrejser til Malta, og gennem tiden er Malta blevet en af vores mest populære destinationer, som hvert år tiltrækker studerende fra alle verdens hjørner. Malta er den ultimative destination for dem, der ønsker at blive bedre til engelsk, men også nyde det ideelle sommervejr øen byder på. Vi tilbyder flere forskellige sprogrejser til Malta, så du vil helt sikkert kunne finde en, som passer til dine ønsker. Alle vores sprogrejser er fyldt med sjove aktiviteter, fede udflugter, masser af solskin og masser af strandtid. Uanset hvilken sprogrejse du vælger, garanterer vi, at du får en af de bedste rejser i dit liv.