Discover You - in a new language
Forbedre dit engelsk på Malta
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk på Malta

Alder 13-18

Malta har længe været et centrum for kulturel udveksling og har tiltrukket rejsene i århundrede. Nu kan du også være en af dem der vælger at udforske denne idylliske ø ved at tage på sprogrejse og opleve en uforglemmelig sommer fuld af sol, badning og nye venskaber fra resten af verden.

Klassisk engelsk sprogkursus  

Da engelsk er et af Maltas to sprog, er det meget populært at tage hertil for at forbedre sine kundskaber for både det skrevne og sproglige, mens du kan opleve det fantastiske middelhavsklima. Her får du den perfekte kombination af undervisning i klasseværelset og et pakket skema fuld af aktiviteter og udflugter. Undervisningen ledes af yderst kvalificerede lærere som vil hjælpe dig med at øge dit ordforråd, udtale og grammatik. Sammen med studerende fra resten af verden øver du dig på dine sprogfærdigheder gennem gruppe øvelser og rollespil i klasseværelset samt i hverdagen, hvor du skal udforske den fantastiske ø Malta med andre studerende og ledere.

Dit sprogkursus med STS

 • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
 • Klassestørrelse: Max 20 elever pr. klasse – et mix af internationale elever fra over 20 lande
 • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetode: kurset undervises af kvalificerede lærere med akademiske certifikater. De arbejder med forskellige planer som passer til elevernes forskellige niveauer
 • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
 • Sprog test: Alle skal igennem en sprog test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
 • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Malta består af mere end blot engelsk undervisning! Dine ledere planlægger en masse fede udflugter og aktiviteter, så du og dine klassekammerater kan opleve det bedste Malta har at byde på.

Maximér din rejse

På din sprogrejse kan du også tilkøbe dykning, windsurfing eller en heldagsudflugt til Sicilien.

Indkvartering

På vores sprogrejse til Malta om sommeren kan du vælge at bo på et hotel eller hos en værtsfamilie. Begge muligheder er lige populære, så vælg det der passer bedst til dig.

Hvad er inkluderet?

 • Indkvartering
 • Hel- eller halvpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom

Google Reviews

Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen. Du arrangerer din egen transport og rejser selv til og fra din destination. Dette betyder at du kan vælge den rejsemetode der passer dig bedst. STS vil stå for transfer fra din destinations lufthavn, så giv os besked om dit ankomsttidspunkt.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!