Sprogrejser 14 til 17 år
Sidste chance! Book din sprogrejse inden 20. maj!
Forbedre dit engelsk på Malta

Engelsk på Malta

Alder 14-17

Malta har længe været et centrum for kulturel udveksling og har lokket rejsende til i flere århundreder. Nu kan du også blive en af dem, som vælger at udforske denne idylliske ø ved at tage hertil på sprogrejse og opleve en uforglemmelig sommer fuld af sol, strandture og nye venner fra hele verden.

Klassisk engelsk sprogkursus  

Engelsk er et af Maltas to officielle sprog, og derfor er det meget populært at tage hertil for at forbedre sine kundskaber både i skrift og tale, samtidig med at du kan opleve Middelhavets fantastiske klima. Her får du den perfekte blanding af klasseundervisning og et spækket program med aktiviteter og udflugter. Undervisningen forestås af erfarne og kvalificerede lærere, som hjælper dig med at forbedre dit ordforråd, din udtale og kendskab til grammatikken. Sammen med studerende fra hele verden øver du dine sprogkundskaber igennem gruppeøvelser og rollespil i klasseværelset, men også i hverdagssituationer, når du udforsker den smukke ø sammen med de andre studerende og lederne.

Dit sprogkursus med STS

 • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
 • Klassestørrelse: Maks. 17 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
 • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
 • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
 • Sprog test: Alle skal igennem en sprog test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
 • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Malta byder på meget mere end bare engelskundervisning! Dine ledere arrangerer masser af skønne udflugter og aktiviteter, så du og dine kursuskammerater kan opleve det bedste af Malta og have det sjovt sammen. Bemærk, at alle aktiviteter sammensættes hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være der.

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagte efter undervisningen, men i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere engelsk ved at omgås dine nye venner og deltage i forskellige aktiviteter, som for eksempel udflugter, forskellige sportsevents, sjove konkurrencer, karaoke og spændende workshops.

Den første aften, når du ankommer til Malta, har vi en velkomstaktivitet, hvor du får mulighed for at møde personalet og de andre elever, samtidig med at du får al den information, der skal til for at gøre din gøre din sprogrejse så god som mulig.

Indkvartering

På vores sprogrejser til Malta bor du på hotel sammen med de andre studerende. Læs mere om, hvordan det fungerer nedenfor.

Hvad er inkluderet?

 • Indkvartering
 • Helpension
 • Transfer til og fra lufthavn/togstation
 • 15 timers sprogundervisning pr. uge
 • Kursusmateriale
 • Aktiviteter og udflugter på stedet
 • Diplom
 • Lokale ledere og lærere
 • Support 24/7

Dato & priser

Fly- og togbilletter er ikke inkluderet i prisen. Du booker din egen transport og rejser på egen hånd til og fra din destination. Det betyder, at du kan vælge det rejsealternativ, som passer dig bedst. STS sørger for transfer fra og til lufthavnen eller togstationen på din destination, så det er vigtigt, at du meddeler os dine ankomst- og afgangstider.

Vi vil gerne have, at du ankommer mellem kl. 08.00 og 20.00 den dag, hvor dit kursus starter. Vælger du at flyve til Malta, vil vi helst have, at du ankommer til Malta International Airport. Bestil dit hjemrejsefly fra samme sted, som du ankommer. Afrejsetidspunktet kan være fleksibelt, men helst mellem kl. 8 og 20 den dag, hvor kurset slutter.