Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
BPP University, London

Studér på BPP University

Study Abroad Plus

Hvis du gerne vil arbejde med regnskab eller jura i din karriere, så kan vi varmt anbefale at du studerer på BPP University. Det ligger i London og tilbyder fag og kurser som er skræddersyet til at sikre, at du kan gå direkte over i dit første job efter din sidste eksamen.

På BPP University tilbyder vi færdige pakkeløsninger som inkluderer studievejledning, hjælp i ansøgningsprocessen, hjælp med finansiering og visum, en kontaktperson i London samt et sted at bo i løbet af dit første semester.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere på BPP University

London er et af verdens meste kendte byer når det kommer til handel og finansielle institutioner. Hvis du vælger at studere i London, vil du få mulighed for at knytte værdifulde kontakter indenfor begge sektorer, hvilket uden tvivl vil hjælpe dig i din karriere efter din sidste eksamen. Universitet råder over flere campus, som alle ligger godt i forhold til Londons meget udbyggede offentlige transport. Det er desuden let at komme ud af byen og se de store seværdigheder, når du har fri.

Campus

Hvis du skal studere jura, så vil du have hovedparten af dine forelæsninger på campus i Waterloo-området. Hvis du skal studere regnskab, så kommer du til at studere i Londons finansdistrikt, tæt på den kendte ‘The Gherkin’ bygning. I og med at du kommer til at studere lige i dette område, så kommer du til at være endnu mere motiveret til at gøre det godt indenfor det område, du har valgt. Hos STS er vi her for at sørge for at dit ophold bliver en succes, og vi hjælper dig videre skridt for skridt. Vi hjælper dig med at skaffe al den nødvendige information og hjælper dig også med din ansøgning. Sammen skræddersyr vi en uddannelsespakke, som helt og holdent lever op til dine forventninger.

Din fritid

I løbet af de seneste mange år er London blevet en multikulturel by. Studerende strømmer hertil fra hele verden, så du kommer til at føle dig hjemme fra start. Hvis du læser på BPP University, får du mulighed for at nyde godt af alt det, som London har at tilbyde. Museer, kunstgallerier, musicals og musikfestivaler gør at du aldrig løber tør for ting at lave i din fritid, og du kan også bare vælge at slappe af i én af byens mange grønne parker. Tag på skovtur i Hyde Park, se en musical i West End, eller nyd den fantastiske udsigt fra The London Eye – mulighederne er utallige.

Fag der udbydes på BPP University

Hvis du læser på BPP University, så vil du blive undervist af professorer med mange års erfaring indenfor deres pågældende område. Universitet fokuserer på at give dig noget arbejdserfaring, som vil være uvurderligt, når du skal begynde din rigtige karriere efter dine studier.

Som studerende fra STS kan du læse fag indenfor:

Din bolig i London

London er inddelt i forskellige zoner, hvor zone 1 er den mest centrale. Med STS bor du i nærheden af centrum, i zone 1 eller 2, og på den måde kan du tage del i det pulserende storbyliv. Det område, du bor i, er velegnet til studerende i nærheden af offentlig transport og alt, hvad byen har at byde på. Du vil komme til at bo på et værelse, som du deler med en anden studerende. I har adgang til et fælleskøkken, og et sæt sengetøj er inkluderet i STS-programprisen. Der er wifi i boligen.

Bolig indgår

Din bolig er inkluderet i STS-programprisen hele første semester. Hvis du gerne vil blive boende i andet semester, kan du sende en anmodning til os hos STS om det.

Akademiske uddannelser på BPP University

På BPP University kan du læse en komplet bachelor i regnskab og finansiering, ligesom du kan vælge at læse en masse uddannelser indenfor jura og ledelse. Hvis du læser videre efter at have færdiggjort din første uddannelse på BPP, så kan du læse en master bagefter på kun et år, hvis du studerer fuld tid.

Dette indgår

 • Bolig er inkluderet første semester
 • Repræsentant på stedet
 • Aktiviteter og velkomstmøde
 • Afrejsemøde
 • Studievejledning
 • Studieafgift
 • Vejledning om SU
 • Tips og råd om legater
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterbevis fra skolen
 • STS diplom

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
Efterår 2019
124.545 kr.

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven