Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Storbritannien

Studér i Storbritannien

Hvis du gerne vil læse på universitetet eller på college i udlandet, så er det svært at finde et mere attraktivt sted at gøre det end i Storbritannien. Dette fantastiske land har et kæmpe udbud af forskellige colleges og universiteter, som alle ligger fordelt rundt i hele Storbritannien. Der er noget for enhver smag, om du så er til det travle byliv, afslapning langs kysten eller i højlandet eller ude på landet. Storbritannien er desuden kendt for sit høje niveau på de udbudte uddannelser og huser nogle af verdens mest anerkendte universiteter.

Hvor vil du studere?

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere i Storbritannien

Der er rigtig store fordele ved at studere i Storbritannien, både på det personlige og uddannelsesmæssige plan. Storbritannien har nogle af verdens bedste læreanstalter for videregående uddannelser, og alle universiteter har meget høje standarder, når det kommer til undervisning, tilbudte faciliteter samt generel support. Med over 400,000 udenlandske studerende i Storbritannien hvert år, samt den højeste tilfredshedsgrad blandt alle studerende i den engelsktalende verden, så er du også garanteret en meget lærerig og givende multikulturel oplevelse.

Kultur

Britisk kultur er en fascinerende blanding af gamle traditioner samt de nyeste trends og tendenser. Dette er perfekt illustreret af London, som på én og same tide r en meget historisk og meget moderne by. Altid først med det seneste inden for videnskab, musik, mode og kunst, hvilket gør Storbritannien til at skatkammer af spændende, kulturelle tilbud fordelt over hele landet. Udenlandske studerende får mulighed for både at opleve det fascinerende kulturudbud samt at tage del i de meget britiske traditioner såsom deres begejstring for sport, besøg på den lokale pub, four o´clock tea, osv. osv.

Sociale aktiviteter

Som studerende i Storbritannien får du mulighed for at blive del af et multikulturelt samfund, en oplevelse der virkelig kan gøre dine studier i udlandet til en uforglemmelig tur. Den lokale pub er et populært mødested for englænderne, og her mødes man ofte for at drikke en øl eller følge det lokale fodboldhold. Om du selv kan lide sport eller ej betyder ikke så meget, du er uanset hvad garanteret et meget socialt studieliv i Storbritannien.

Bortset fra USA, så er Storbritannien det land i verden, der modtager flest udenlandske studerende hvert år, og selvom englænderne måske ikke hører til de allermest følelsesmæssigt sprudlende mennesker i verden, så er de venlige og gæstfri, og deres humoristiske sans er fantastisk (selvom deres tørre humor og ironi kan kræve tilvænning). Hvis du gerne vil blive bedre til engelsk og studere på et universitet i topklasse, så er der intet der slår et ophold i Storbritannien, ikke mindst når det kommer til at aktive og meget udadvendte studieliv man kan opleve dér.

At læse på college eller universitet

Der er rigtig mange colleges og universiteter at vælge imellem, hvis du gerne vil studere i Storbritannien. Og uanset hvilken uddannelse eller uddannelsesniveau du leder efter, så kan du finde det her. Storbritannien har et af verdens bedste uddannelsessystemer, og det er med god grund, at så mange internationale studerende fra hele verden hvert år strømmer til fra hele verden for at læse i Storbritannien. Universiteterne gør desuden et stort nummer ud af at udfordre deres elever, så det bedste resultat opnås og en konstant forbedring opleves, dog uden på nogen måde at bede eleverne gå på kompromis med deres sociale liv, og hele oplevelsen ved at læse i udlandet.

Læs en bachelor eller master i Storbritannien

I Storbritannien kan du læse enten en bachelor- eller en masteruddannelse, og nogle universiteter tilbyder også Diplomuddannelser. En bachelorgrad kan tages på blot 3 år og kan enten være en videnskabs- eller kunstuddannelse. Masteruddannelser er mere intense og kan nogle gange have alle moduler og fag presset sammen på et enkelt år. Tag fat i din STS-ekspert i dag og begynd planlægningen af dit uforglemmelige udenlandsophold!