Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
AUT University, Auckland

Studér på AUT University

Hvorfor skal du studere på AUT University? Der er mange rigtig gode grunde. Det er på listen over de 1,2% bedste universiteter i verden. Universitetet er moderne, et faktum afspejlet i de innovative og interaktive undervisningsmetoder. Dimittender fra AUT får imponerende, succesfulde karrierer, som påvirker lokalsamfundet uanset hvor de ender. Derudover er New Zealand ofte kåret som et af de bedste lande at bo i, på grund af dets høje levestandarder og fredelige atmosfære.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på AUT University

Hvis du studerer på AUT University, vil du have base i Auckland. Der er tre hovedcampus: North Campus, South Campus og City Campus. Som international studerende finder du en dedikeret support service, som har til formål at hjælpe dig med at føle dig velkommen og sikker gennem din tid på AUT. Du kan mødes med andre studerende og gennem adskillige klubber og foreninger, som helt sikkert vil forbedre dit sociale liv.

Auckland er en levende by som summer med aktiviteter og underholdning. Opdag kulturen ved at besøge the Auckland Museum og Auckland Art Gallery, eller nyd plante- og dyreliv ved Auckland Botanic Gardens eller Auckland Zoo. Mens du studerer på AUT University, får du muligheden for at prøve en masse udendørs sport, inklusiv bjergbestigning, trekking, kajaksejlads eller endda faldskærmsudspring.

Ellers kan du sænke tempoet ved at drikke kaffe på en trendy café eller ved at slentre igennem en af de mange hyggelige markeder. Der er virkelig noget til en hver smag i Auckland.

Fag vi tilbyder på AUT University

Udover universitetsuddannelser, tilbyder AUT også certifikat- og diplomuddannelser. Disse dækker en række af fag og kan vare mellem et og to år. Hvis du ikke er klar på at forpligte dig til en hel uddannelse eller har interesse i et bestemt fag, kan certifikat- og diplomuddannelserne helt sikkert booste dit CV og din generelle viden. Kurser og fag inkluderer:

  • Science and Technology
  • Legal Studies
  • English Language
  • Communication Studies
  • Business

Læs mere om uddannelser på AUT University,

Akademiske uddannelser du kan vælge

Når du studerer på AUT University, bliver du forkælet med valg når det kommer til at vælge studieretning. En af de mest unikke fag på AUT er Te Ara Poutama: Maori og indianer udvikling. Dette er tilgængeligt som både bachelor- og masteruddannelse. Masterkurserne er undervist af verdensførende akademikere og inkluderer honours degrees, master’s degrees og selv doktorgrader.

På AUT’s Graduate Research School kan du frit benytte deres support og service, målrettet mod dem som søger råd vedrørende doktor optagelse og progression, såvel som information om events og aktiviteter for masterstuderede. Så hvad venter du på? Studer på AUT University og lås op for en gylden fremtid. Tøv ikke med at kontakte STS teamet hvis du har nogle spørgsmål.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 26 466 NZD
1 semester
2019
Fra 13 966 NZD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven