Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Auckland

Studér i Auckland

Vi kan love du ikke kommer til at kede dig, hvis du beslutter dig for at studere i Auckland i New Zealand. Byen tilbyder det bedste fra to verdener: fantastisk natur og en pulserende storby. De bjergtagende strande og natursmukke vandreture, spændende shopping muligheder og et hektisk natteliv sørger for, at du får en uforglemmelig studietid i Auckland.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

At studere i Auckland

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen & Sydøen. Auckland, landets største og hurtigst voksende by, med omkring 1,4 millioner indbyggere, ligger på Nordøen. Auckland er gentagende gange kåret som en af verdens bedste byer at bo i, med høje levestandarder og en generelt glad befolkning. Venlige lokale og medstuderende er altid klar til at give en hånd eller vise dig rundt i byen. Derudover giver en travl kalender med events dig god mulighed for at mingle og få nye venner.

Du er måske kommet til Auckland for at studere, men det er ikke det eneste du kommer til at lave. Hvis du er en naturelsker, finder du et væld af betagende parker, vidtrækkende strande og smukke øer til at tilfredsstille behovet for udendørsaktiviteter. Auckland er lige så livligt om natten som det er om dagen, og du kan være sikker på at finde noget at lave, ligegyldigt dit budget.

At studere på college eller universitet

Aucklands uddannelsesniveau svarer til byens unikke alsidige skønhed. Aucklands skoler har én ting til fælles, som er deres stærke engagement til deres elever. Ved at vælge at studere i Auckland, er du garanteret individuel opmærksomhed på grund af de typisk små klasser og en åben kommunikation med lærerne. Moderne teknologi og innovative undervisningsmetoder ser hvert år tusindvis af succesfulde dimittender.


Studér en bachelor eller master i Auckland

Aucklands fremragende universiteter imødekommer studerende på alle måder, uanset hvilken kvalifikation du er på jagt efter. Mange af byens skoler er blandt de bedste i verden. Korte kurser, diplomer, certifikater, bacheloruddannelser, kandidatuddannelser og PHD er alle udbudt. Der er et stort udvalg af fag og STS vil hjælpe dig med at finde dit rette kursus og planlægge dit study abroad program. Hvis du leder efter en unik, varieret og spændende studieoplevelse, så vælg at studere i Auckland. Opnå dine ønskede kvalifikationer og få det meste ud af at være studerende.