Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Accademia Italiana, Rom

Studér på Accademia Italiana i Rom

Accademia Italiana har campusser i to meget kulturelt vigtige byer. Vælger du at studere på Accademia Italiana, Rom campus – vil du dog befinde dig i Italiens kunsthovedstad. Skolen har virkelig høje standarder, både når det kommer til det indenrigs- og internationale niveau. Med virkelig mange forskellige special fag og programmer at vælge imellem, kan du helt sikkert finde noget som passer til dig – og vi hos STS sidder klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte kursus. Vi hjælper dig med at skræddersy den helt rigtige study abroad pakke, som i sidste ende vil hjælpe dig på vej til din drømmekarriere.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere på Accademia Italiana i Rom

Skolen er lokaliseret central i Rom, tæt på et stort antal af kulturelle og kunstneriske attraktioner. Udover at have en virkelig god beliggende til nogle af byens bedste attraktioner, tilbyder skolen også et væld af faciliteter på skolen, såsom den nyeste teknologi og de bedste ressourcer. Skolen har været en del af industrien i mere end 30 år, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for et succesfyldt studieophold.

Kulturen

Skolen er populær hos både italienske og internationale elever. Under dit studieophold på Accademia Italiana, Rom vil du blive en del af den italienske kultur. Du vil også blive klogere på specifikke traditioner indenfor italiensk design. Hvis du ønsker at tage en lille pause fra studierne, er Rom er fantastiske sted af gå på opdagelse. Der er mange historiske, kunstneriske og kulturelle landmærker fordelt over hele byen. Colosseum, Den spanske Trappe og Vatikanet stikker ud fra mængden, men der findes også mindre steder som er fantastiske såsom skjulte kirker med kunst mesterværker indeni.

Hvad angår shopping, vil du have mange muligheder i et af byens mange shoppingcentre, eller du kan gå på vintage-jagt i nogle af byens mindre gader. Slutvis, er det vigtigt at nævne Italiens fantastiske madscene. Du finder et utal af caféer, restauranter og barer, hvor du og dine venner kan hænge ud og slappe af.

Fag vi tilbyder på Accademia Italiana i Rom

Skolen specialiserer sig indenfor kunst og design, og har skræddersyet kurser indenfor disse områder. Hvis du vælger at studere på Accademia Italiana, Rom vil du få et udvalg af fag, hvor iblandt disse er de mest populære:

  • Fashion Design
  • Interior and Product Design
  • Jewellery Design
  • Photography

Læs mere om uddannelser på Accademia Italiana

Akademiske uddannelser som tilbydes

Skolen tilbyder en række forskellige uddannelser, inklusiv bachelors og masters. Alle kvalifikationer er standardiseret, så de matcher i hele Europa. Vælger du at studere på Accademia Italiana, Rom vil du få en internationalt anerkendt uddannelse, samtidigt med du gør Rom til dit nye hjem.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 10 250 EUR
1 semester
2019
Fra 6 300 EUR

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven