Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Rom

Studér i Rom

Hvis du vælger at studere i Rom, vil du tilbringe dine studiedage i én af verdens mest inspirerende byer. Italiens hovedstad lover at gøre dit study abroad ophold til en oplevelse for livet. Byen er hjemsted for historiske ruiner, betagende kunst og et magisk gadeliv. De romanske skoler tager hvert år imod tusindvis af internationale studerende, hvilket gør Rom til et akademisk mødepunkt samt en af landets mest ikoniske byer.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

At studere i Rom

Italiens hovedstad er en tidsløs by, med tusinder af års historie gemt bag hvert et gadehjørne, og sporene tilbage til fortiden kan stadig ses i dag. Fra det antikke Rom til de middelalderske slotte og den moderne arkitektur - en gåtur gennem Rom, er en gåtur gennem tidsaldrene. Som studerende i ”Evighedens By”, har du mulighed for at udforske vidunderne dagligt og fordybe dig i byens kendte dolce vita.

Udforsk Rom

Rom lever op til dets rygte, men der er intet som at opleve byen i virkeligheden. I løbet af din første uge i Rom, vil du kunne krydse flere af byens hovedattraktioner af; Colosseum, Vatikanet og Trevi Fontænen. Du vil helt sikkert besøge disse steder flere gange, især hvis du studerer noget som kan relateres til kunst, design, historie eller arkitektur.

Rom har mange forskellige ansigter, og du kan nemt gå fra den antikke del til den moderne del på samme dag. Udover museer, historiske bygninger og kendte kunstnere er byen også kendt for den helt fantastiske madscene. Det er intet som at nyde en autentisk italiensk pizza, mens du nyder livet på en af de mange piazzas, drikker gode vine eller slubre en tilfredsstillende espresso i dig.

At kombinere underholdning og studielivet i Rom, er helt sikkert en mulighed! Roms underholdning scene er enorm, og der tilbydes alt fra opera, teatre, jazzklubber og udendørs musikfestivaler. At tage ud efter skolen er en rigtig god måde at lære dine medstuderende bedre at kende på, samt få nye venner.

At studere på college eller universitet i Rom

Rom er hjemsted for nogle af de bedste colleges for Europas internationale studerende. Nogle af skolerne tilbyder fulde akademiske programmer på engelsk mens andre ofte kombinerer italiensk og engelsk – så det kan være en rigtig god idé, at have lidt kendskab til italiensk. Internationale studerende kan nyde mange goder, som fx sports og teknologiske faciliteter, finansiel støtte og guidance samt tutor-hjælp. Ikke-italienske studerende elever kan også komme på sprogkurser og få karriere råd.

Læs en bachelor eller en master i Rom

Fra semester lange programmer til fireårige akademiske grader – vi hjælper dig med dit scenarie og dit budget. Lige meget hvilket studiedrøm du går med, hjælper vi dig med at gøre det til en realitet. Vi kan også hjælpe dig med at søge den rette finansielle støtte til dit studieår. Så tøv ikke - studér i Rom og åbn dine døre til fremtiden!