Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
ACPE, Sydney

Studér på ACPE

Hvis du ønsker at studere på en uddannelse, hvor kroppen og fysikken er i fokus, anbefaler vi at du studerer hos ACPE. Australian College of Physical Education, eller ACPE, fokuserer udelukkende på sportsuddannelser og samtidigt et virkelig godt ry på dette område. Skolen ligger lige ved siden af ​​det gamle olympiske stadion, i hjertet af Sydneys sportslige verden. Den fantastiske beliggenhed og det høje uddannelsesniveau, som denne skole tilbyder, gør den til et top uddannelsesinstitut, hvis du planlægger at specialisere dig i et område indenfor sport og bevægelse.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på ACPE

ACPE tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og kurser for at dække mange forskellige interesser. Skolen er beliggen tæt på den olympiske park i Sydney, som idag bruges som træningssted for mange professionelle australske atleter. Du har adgang til området, da det også giver træningsfaciliteter til ACPE-studerende. Takket være stadionets atmosfære og det antal af sportsbegivenheder, der finder sted, er det det perfekte sted at suge alt til sig inden for sportsverdenen. I din frokostpause kan du være heldig at støde på en berømt sportsstjerne.

Hvorfor vælge ACPE?

Der er mange grunde til at studere på ACPE, hvor den første grund er er de fantastiske sportsfaciliteter, som vil være tilgængelige for dig. Campus er moderne og har træningsfaciliteter i verdensklasse. Du vil kunne bruge det gamle olympiske stadion, for ikke at nævne det helt nye bibliotek og en computersuite. Derudover er mange af lærerne ofte kendte atleter, fordi skolen har tætte forbindelser til den professionelle sportsverden. Dette giver dig en unik mulighed for at kick starte dit netværk og fremtidige karriere i branchen. Kurserne/fagene er indrettet på en sådan måde, at de giver dig vigtig indlæring både i det praktiske og de teoretiske områder. Prikken over i'et er selve klimaet – der er muligt for dig at træne udendørs hele året rundt.

Fritiden i Sydney

Når du skal hygge dig og slappe af, er Sydney en fantastisk by. Du vil fordybe dig i den pulserende og kulturelt rige by, og samtidigt kombinere det med afslapning på stranden. Der er mange steder at besøge fx. de botaniske haver, Sydney Harbour og selvfølgelig det ikoniske Operahus. For en hyggelig aften er der masser af restauranter og barer at tjekke ud – alt fra luksuriøse tagterrasser til travle pubber med live musik. Når du vil have en pause fra byen, er omgivelserne i Sydney yderst smukke og frodige. Du finder smukke strande, samt fantastiske bjerglandskaber til vandreture - og fantastisk skiløb om vinteren.

Fag vi tilbyder på ACPE

ACPE tilbyder en bred vifte af fag, alt fra forskellige aspekter af sportsuddannelser til generel viden om industrien som helhed. Fagene er opdelt i seks hovedområder: sundhed, uddannelse, fitness, bevægelse, forretning og dans. For at give dig en ide om nogle af de tilgængelige kurser, har vi listet et udvalg af de aktuelle tilbud herunder:

  • Sports Business
  • Applied Fitness
  • Dance Education
  • Sports Coaching
  • Health Science
  • Sports Administration

Læs mere om uddannelser på ACPE

Akademiske grader

Der findes en række forskellige akademiske grader du kan opnå herunder diplomuddannelser og bachelorgrader, der løber på tværs af alle de forskellige fag. Hvis du drømmer om at studere i udlandet på din videregående uddannelse - og måske lære et nyt sprog samtidig - er Australien en fantastisk mulighed. At studere på ACPE er perfekt, hvis du stræber efter en højtflyvende karriere i et sportsrelateret område.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 22 410 AUD
1 semester
2019
Fra 10 960 AUD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven