Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Melbourne

Studér i Melbourne

Der er så mange grunde til at studere i Melbourne og til at gøre denne smukke australske by til dit nye hjem. Hvad enten du leder efter en oplevelse for livet, en inspirerende uddannelse, eller begge dele, kan du være sikker på at finde det i Melbourne.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere i Melbourne

Melbourne er hovedstaden i staten Victoria og er Australiens største by med sine 4,4 millioner indbyggere. Flere år i træk er denne smukke havneby blevet nomineret til at være en af de bedste byer i verden at leve i. Det er et by hvor industri- og forretningsområder blandes med bohemeagtige kvarterer og grønne parker. Melbourne bliver ofte kaldt Australiens kulturelle hovedstad og byen har også lagt navn til at være den bedste by for universitetsstuderende. Her kan du finde førende repræsentanter inden for uddannelser, forskning, kultur, turisme og sport side om side.

Oplev Melbourne

Melbourne er en meget multikulturel by, som giver dig chancen for at møde mennesker fra hele verden. Dette sætter også sit præg på madkulturen og de mange former for musik og forestillinger som slår igennem. Uanset hvor du er fra, kan du være sikker på at finde dig til rette i Melbourne.

Vejret i Melbourne er rart og mildt, hvilket betyder at du kan finde forskellige slags festivaler som året skrider frem. Der er desuden et hav af museer, teatre og kunstudstillinger. Det er også værd at nævne de mange caféer som er dybt integreret Melbournekulturen.

At studere på college eller universitet

Når du studerer i Melbourne, oplever du en af landets bedste uddannelsesmuligheder. Mange af Melbournes universiteter rangerer bedre end nogle af de bedste skoler i lande som Tyskland og Japan. Derfor er Melbourne en af de mest populære destinationer blandt studerende fra hele verden.

Studér din bachelor eller master i Melbourne

Når du har bestemt dig for at studere i Melbourne, bør du også overveje længden af dit ophold. Der kan ikke sættes en finger på kvaliteten af uddannelsen du vil modtage, men længden af dit ophold kan være afgørende for hvilken slags uddannelse du kan vælge. Du kan studere en associeret grad, en bachelor- eller mastergrad, eller blot vælge at studere ét semester eller ét år. Det er helt op til dig!

Nogle af Australiens bedste universiteter og college findes i Melbourne. Du kan her finde nogle af de bedste uddannelsesprogrammer inden for humanoira, medicin, ingeniørarbejde og teknologi. Vitterlig alle slags kurser som du kan komme i tanke om. Uanset hvad du ønsker at studere, kan du med garanti finde det på en af byens velrenommerede skoler. Snak med os i dag og lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af Melbournes muligheder. Studér i Melbourne og find ud af, at det der bliver sagt om Melbourne rent faktisk er sandt.