Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

USA

Tina Marie Eliassen

Business, Santa Barbara

På SBCC indså jeg, hvor sjovt det var at læse økonomi. Her har man kontinuerlig opfølgning med underviserne og gode muligheder for at få personlig undervisning, hvilket er noget, der hjalp mig meget. Jeg har tidligere undgået at tage fag i økonomi, matematik og lignende, men på SBCC indså jeg, hvor sjovt det kan være, og dimitterede med gode karakterer. Det sociale liv i smukke Santa Barbara har givet mig minder og venner for livet, hvilket gjorde dette til et år, jeg aldrig glemmer. Det føles stadig som mit andet hjem, og jeg savner det hver dag.

Elisabeth Garden Danielsen

Full Degree, Santa Barbara

At studere på Antioch University i Santa Barbara er den bedste studieoplevelse jeg har haft. Skolens undervisningsmetode går ud på, at vi alle sammen er hinandens undervisere. Jeg har aldrig lært så meget på så kort tid, og jeg har aldrig fortrudt mit valg af universitet. Jeg valgte at tage en bachelor's degree i Communication & Media.

Emma Lindell

Teater, Santa Barbara

At tage med IBS til Santa Barbara var både det nemmeste og det sværeste valg, jeg nogensinde har truffet. Jeg kan stadigvæk huske det brev jeg fik fra IBS om, at jeg var optaget på teaterprogrammet på SBCC. Jeg råbte og græd af glæde, for det havde været min drøm meget længe. Senere søgte jeg ind på SBCC´s cheerleadinghold Vaqueros, og det lykkedes mig at blive den første IBS-studerende nogensinde på holdet! Det er jeg virkelig stolt af. Jeg glemmer aldrig den første gang jeg stod på fodboldpladsen i min SBCC-uniform med mine røde og sorte pomponer. I det øjeblik var jeg endelig begyndt at leve – The American Dream!

Victoria Dering

Business, Santa Barbara

For mig var beslutningen om at tage til Santa Barbara det bedste, jeg nogensinde har gjort. Efter mit år med IBS er jeg blevet en mere udadvendt person, som vover selv at tage initiativet mere. Jeg har også lært meget om mig selv, og jeg har udviklet mig meget som person. Det var en fantastik lærerig og utrolig sjov tid i mit liv. Jeg mødte spændende personer fra alle dele af verden, og jeg har stadigvæk kontakt med mange af mine udenlandske venner. Jeg anbefaler alle at tage af sted!