Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Australien

Lisa Skogfeldt

International Business, Sunshine Coast

Jeg var en smule nervøs, inden jeg tog afsted til Australien, men da jeg var kommet frem, forsvandt uroen hurtigt. Jeg blev mødt af søde IBS-repræsentanter, hjælpsomme undervisere og et universitet, der var godt tilpasset til internationale studerende. Jeg blev straks forelsket i den australske kultur, jeg har fået venner for livet og rigtigt gode engelskkundskaber. Jeg valgte at blive og studere videre i Australien. Efter to år mere på USC tog jeg en kandidatgrad. Jeg er utroligt glad for, at jeg kom i kontakt med IBS og valgte at studere på Sunshine Coast.

Alexander Kumlin

Fitness, Sunshine Coast

Tiden i Australien har gjort mig klar til at gøre mine drømme til virkelighed! Efter et år ser jeg tilbage på tiden, der er gået, og indser, hvilken fantastisk rejse det har været. Langt væk fra de skandinaviske normer blev min tid i Australien en oplevelse om disciplin, viden, selverkendelse, og mest af alt, om udvikling af min brændende passion for fitness og sundhed. Mine ambitioner er således blevet større end nogensinde, og jeg er mere end klar til at fortsætte realiseringen af mine drømme!

Emil Jonsson

Graphic Design, Brisbane

I dag kan jeg se, at min uddannelse fra Martin i Brisbane har været til utrolig stor nytte i min karriere. Nu arbejder jeg som Art Director på det digitale kommunikationskontor Ottoboni i Göteborg.