Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Studiet som gav job på et fem-stjernet hotel i Sydney

Sun Oct 18 2015

Efter gymnasiet vidste jeg, at jeg ville rejse og se verdenen, men samtidig også lave noget som jeg kunne anvende senere i livet. Jeg vidste, at mine interesser lå inden for turisme, customer service og så passionen for at rejse og opdage. The Hotel School Sydney, tilbød en treårig erhvervsuddannelse I Business med profilen hotel management. Derfor faldt mit valg på denne skole.

Underviserne på skolen er meget kompetente og hjælper med alt. Den største fordel er, at underviserne både har akademisk-, samt erhvervserfaring inden for deres fagområder. Uddannelsen er god og lige som jeg havde forestillet mig den ville være. Takket være underviserne og de små hold, er det nemmere at finde tiden til at studere, og det er nemmere at lære.

Jeg syntes at uddannelsen var udfordrende og lærerig, og det første år lærte jeg alt det grundlæggende om hotel og hospitality, og de to sidste år har jeg fået mere avancerede kundskaber, blandt andet ledelse. Da jeg ankom til skolen, var jeg bange for at sproget ville blive en hindring, men der var ingen problemer.

Skolen hjælper til med det meste, og var vældigt hjælpsomme med jobsøgningen. Efter 3 måneder fik jeg job på et 5-stjernet hotel, The Four Seasons Hotel i Sydney, der arbejdede jeg fuldtid i 6 måneder, og jeg arbejder her stadig 2 år senere sideløbende med studiet.

Studiet gør det muligt at have et sideløbende arbejde, da der er meget selvstudie. Dette gør også, at jeg har haft mulighed for at rejse rundt i Asien i min ene lange ferie. Jeg har også været på opdagelse i New Zealand og andre dele af Australien.

Da jeg landede i Sydney, indså jeg, at universitetslivet her bød på en del typiske bylivsting, såsom shopping, café besøg, restauranter, strandliv og fest. Jeg faldt straks for Sydney, da byen har alt dette og mere til. Efter 3 år i denne by, har jeg skabt mig et helt andet liv og en helt anden hverdag end den jeg forlod derhjemme.