Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Stipendier til IBS-studerende

Mon Jul 25 2016

Der findes mange stipendier til udlandsstudier. For eksempel deler IBS-stiftelsen ud til kommende IBS-studerende hvert år. Det er altid inspirerende at læse de motiverede ansøgninger, der kommer og nu er årets heldige modtagere valgt.

Inden efterårssemestret 2016 ønsker vi et stort tillykke til disse IBS-studerende:

Vi fik muligheden for at få et par tips til at skrive en stipendieansøgning fra en af årets stipendie-modtagere, Julia Löfgren, som skal studere på London College of Fashion.

Hvorfor tror du at det var netop din ansøgning der blev valgt?
– Jeg vil tro at min motiverede ansøgning var enkel og samtidig unik. Jeg besluttede mig for ikke at komplicere tingene og holde det helt enkelt og på en sjov måde at forklare hvorfor dette stipendie ville gøre en forskel for mig. Med en kop te og en times skriveblokade fik jeg skrevet en tekst som jeg synes betød noget.

Hvad synes du man skal fokusere på i sin stipendieansøgning?
– Jeg tror at man skal prøve ikke at stirre sig blind på den sum penge du får fra stipendiet og skrive hvad du vil gøre for hver en krone. Men i stedet forsøge at forklare ”the big picture” om hvordan stipendiet kan give dit et skub på vejen til en rolig studietid og hvordan det kan give dig medvind i din fremtidige karriere.

Hvad har du af forventninger til studiet på London College of Fashion?
– Lige omkring studierne har jeg svært ved at vide hvad jeg skal forvente. Jeg håber på og længes efter at møde kreative mennesker i et fantastisk miljø hvor man både i og udenfor skolen inspireres af omgivelserne! Og det føles ekstra sjovt at få lov at gøre det hele på engelsk med mennesker fra hele verden. Er helt sikkert super klar til et år med udfordringer og en masse sjove ting!

Endnu en gang tillykke til de heldige studerende, der har modtaget stipendier og til alle jer andre, der starter studie til efteråret 2016!