Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Mit livs bedste investering

Mon Oct 26 2015

At studere Contemporary Music på Southern Cross University er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv.

Uddannelsen dækker mange forskellige aspekter af musikken. På den første del læser vi musikteori, musikalske stilarter, genrer og musikhistorie. Vi har også et fag hvor vi kommer til at spille med andre studerende og lære mere om de forskellige tekniske elementer.

Den næste del består af sangskrivning, musik via internettet og avancerede musikalitet ogkunstnere. Underviserne her er højt kvalificerede og støtter i høj grad os studerende og vil have os til at klare det godt. Hver gang jeg har haft problemer med noget, har jeg kunnet gå til underviserne eller til dette “Academic Skills Team” der er tilgængelige som en ressource for os, og modtage den hjælp, jeg har brug for.

Selvom jeg er her primært for at studere, er jeg her også for at opleve Australien. Først var jegbange for, det ville være vanskeligt, men så indså jeg, at SCU International tilbyder særlige udflugter såsom Mojo Surf Camp, ture til Fraser Island og forskellige vandreture i weekenden.Vi kan tilmelde os forskellige foreninger i sport, musik, cykling eller bjergvandring at komme til at kende andre studerende i nærheden.

SCU Unibar holder forskellige temaaftener, hvor du og alle dine nye venner kan have det sjovt sammen.

Når du bor på campus er du altid tæt på noget sjovt. De fleste studerende som kommer her erindbydende og kan lide at deltage i alle aktiviteterne. Tilsvarende, hvis du har brug forinspiration til dit studie, bare bank på den næste dør for at få hjælp.

Vil du også studere musik? Kontakt os og vi hjælper dig på vej!