Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

9 grunde til at studere i Californien

Mon Sep 21 2015

Skønne strande, underholdning, college-oplevelsen. Der er mange årsager til at så mange er tiltrukket af studier i Californien. Her fortæller Carly Fat Rolf, Marketing Specialist ved California State University Monterey Bay, hvorfor du skal vælge “The Golden State“.

 1. VEJRET
  Alle rygter du har hørt er sande! I Californien skinner solen næsten året rundt. Du kan opleve sne i bjergene mens vejret er lunt og dejligt nede ved stranden. Kør til det nordlige Californien og se vandfald og smukke skove eller kør til det sydlige Californien og se palmer langs stranden i den varme sol.
 2. MANGFOLDIGHED
  I Californien lever mange forskellige kulturer og etniciteter side om side. Blandingen af folk fra hele verden betyder lækker mad og mange gode bekendtskaber.
 3. SIGHTSEEINGNogle af USAs smukkeste steder du bare er nødt til at se befinder sig i Californien.Fra vandfald i Yosemite National Park til vandrestier i Mariposa Woods til de farverige solnedgange i Monterey – Californien skuffer dig ikke!
 4. 135 MILS KYSTSTRÆKNING Velkommen til Californien, hvor kanten af staten ligger langs Stillehavets kyst oghvor du er altid er tæt på stranden eller de betagende naturskønne landeveje.
 5. NATUREN
  Naturen spiller en vigtig rolle i mange dele af Californien. Sjoveudendørsaktiviteter som cykling langs stranden, kajak langs kysten, bjergbestigning i Pinnacles Park, vandreture gennem Big Sur, eller noget så simpelt og sjovt som et spil beachvolley på Newport Beach.
 6. DISNEYLANDKom til det sted, der startede det hele! Mød den virkelige Mickey og Minnie Mouse, mens du genoplever din barndom.
 7. SPORTVi ved alle at USA elsker sport. Sportshold fra Californien har vundet adskilligemesterskabstitler og hvert spil har en dejlig atmosfære. Sørg for at gå til det nærmeste stadion for at se basketball, amerikansk fodbold eller baseball og oplev magien i stedet.
 8. MORSKABER
  Du vil aldrig kede sig med så mange steder til underholdning. Six Flags Magic Mountain, Disneyland, Californien Adventure, Great America, Knott’s Berry Farm er blot nogle få steder hvor du kan besøge bjerg-og-dal-stier, godbidder, atraktioner på vandet og meget mere ‘nonstop fun’.
 9. IN-N-OUTIn-N-Out er det sted du skal stille sulten med en saftig hamburger og en milkshake. Her får du landets bedste burger og stedet er grundlagt her i “The Golden State” – Californien.

Vil du også studere i Californien? Læs mere om vores samarbejdsskoler og kontakt os for at finde den rigtige skole til dig.