Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Master’s Degree

Har du allerede en bacheloruddannelse, og er du klar til at tage det næste skridt? Så vælg en masteruddannelse i udlandet, og få dit CV til at skille sig ud fra mængden. Vi hjælper dig med at komme i gang!

En master's degree svarer til en dansk kandidatuddannelse. For at kunne opnå en master's degree skal du allerede have en afsluttet bachelor's degree. Der er altså tale om en uddannelse på et højere og lidt mere avanceret niveau. Masteruddannelserne i USA, Australien og New Zealand kan vare fra halvandet til to år. I England og Skotland er der mulighed for at gennemføre et masterprogram på et år.

At gennemføre en masteruddannelse i udlandet giver din uddannelse ekstra vægt, og et internationalt perspektiv på dine studier er en ekstra fordel. Fordyb dig i det studieområde, du brænder for, samtidig med at du oplever et nyt land, en ny kultur og forbedrer dine sprogkundskaber.

Der findes masteruddannelser på flere af vores universiteter i USA, Australien, New Zealand og England. Vi hjælper dig med alt det praktiske og arrangerer også din bolig det første semester.