Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Hvorfor studere i udlandet

Studieophold i udlandet giver dig en internationalt anerkendt uddannelse og et stort plus på dit CV, der gør, at du skiller dig ud fra mængden. Du, som studerer i udlandet, kommer til at have medstuderende fra hele verden, og gennem dine nye internationale venner forbedrer du dine sprogkundskaber og dine kommunikationsevner. Samtidigt får du værdifulde kontakter, som kan få stor betydning i fremtiden.

Udover at skabe et godt grundlag for din fremtidige karriere giver udlandsstudier dig utroligt meget på et personligt plan. Personer du møder kan blive venner for livet, og alle dine oplevelser og udfordringer gør, at du vokser som person. Du vil altid have minderne fra din studietid med dig.

Hos STS er vi så heldige at følge vores studerende fra den indledende planlægningsfase til gennemført uddannelse og hjemkomst. Noget af det, der gør vores job så dejligt, er når vores studerende kommer hjem og fortæller “jeg har fået så mange nye venner og en helt anden selvsikkerhed, og jeg er så stolt over, at jeg virkeligt turde begive mig ud i verden!”