Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Derfor vælger de studerende STS Study Abroad

Dine studier vil åbne døren til et interessant arbejde. Med karakterer, et diplom eller et eksamensbevis fra studier i udlandet på dit CV giver du din uddannelse et internationalt præg, som giver dig bedre forudsætninger for at nå dine mål i erhvervslivet. Derudover giver udlandsstudier dig oplevelser, erfaringer og nye venner for resten af livet.

 1. Vi har udvalgt de bedste skoler
  Du drømmer om et spændende job, og for at få det, har du brug for en konkurrencedygtig uddannelse. At vælge mellem alle verdens skoler er ikke nemt, men hos STS har vi den nødvendige erfaring og kontaktnetværk. Vi samarbejder med nøje udvalgte skoler verden rundt.
 2. Bolig er inkluderet med STS Study Abroad Plus +
  Med STS Study Abroad Plus + behøver du ikke tænke på at finde bolig i din nye studieby, hvilket kan være en lettelse i starten af dit ophold. På vores mest populære skoler er bolig inkluderet, når du studerer i udlandet med os, hvilket både er mere sikkert og nemmere for dig. Læs mere her.
 3. En velkendt virksomhed i ryggen
  Når du ansøger om et studieophold i udlandet med STS Study Abroad Plus +, bruger du en service fra et dansk firma. Dette giver en sikkerhed for dig som kunde, fordi du er dækket af den danske lov, i modsætning til at ansøge direkte til skolen, du skal studere på. Læs mere her.
 4. Mere end 30 års erfaring med internationale studier
  Siden begyndelsen af 1985 har vi hos STS - tidligere IBS International Business School - samlet enormt meget viden. Og derfor kan vi i fællesskab med vores samarbejdspartnere verden rundt udvikle meget konkurrencedygtige uddannelser. Færdigt sammensat eller skræddersyet, kortere eller længere tid – du vælger helt selv, hvordan du vil have det.

STS Study Abroad er en førende aktør inden for udlandsstudier i Sverige, Norge og Danmark. STS Study Abroad er en del af STS Education, som også tilbyder sprogrejser, high school og au pair-ophold. Vil du have flere oplysninger om virksomheden?

Læs mere om STS

"STS vil altid være en stor del af mit liv, for de hjalp mig med at træffe en vigtig beslutning, som fik mig til at finde lige præcis, det jeg ville beskæftige mig med."

Cecilia Eriksson, Event Management, Martin i Brisbane