Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Book med STS i dag!

STS Study Abroad – dit udlandseventyr starter her!

Study abroad og kickstart din karriere! Oplevelsen i forhold til at studere på et universitet i udlandet kan være utrolig berigende - både for din fremtidige karriere og dit privatliv. De mennesker, du møder, de udfordringer, du skal overkomme og de ting, du opnår, er alle med til at hjælpe dig med at udvikle dig som person - både i dit private og professionelle liv.

Når du tilføjer et internationalt perspektiv til dine studier, giver det dig en vigtig konkurrencefordel, når det efterfølgende bliver tid til at finde et job. Rapporter viser, at kandidater med erfaring i udlandet har bedre chancer for at finde arbejde efter endt uddannelse. De får jobbet hurtigere, og deres startløn er væsentlig højere end dem uden international erfaring.

Men det handler om mere end blot de karrieremæssige fordele, når vi snakker om at studere i udlandet. Du får chancen for at fordybe dig i en ny kultur, lære et fremmedsprog til perfektion, få mere selvtillid og skabe langvarige relationer med nye venner verden over. At studere i udlandet er en investering i dig selv, og fordelene kan du tage med dig for resten af dit liv.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Husk på dette, når du skal studere i udlandet

Der er ingen lettere måde at forberede sine udlandsstudier end gennem STS. Din rejse begynder med en gratis studievejledning, hvor vi hjælper dig med at finde skolen og fagene, som passer bedst til dine mål og kompetencer. Vi guider dig også igennem skole- og visumansøgningen, samt giver dig information omkring de finansielle aspekter og mulige legater, du kan søge. Hvis du vælger vores STS Study Abroad Plus program, vil du også modtage specifik information om din indkvartering på din valgte destination, og derudover vil du også få en kontaktperson fra STS, som er på selve destinationen. Denne person kan hjælpe dig med alt, hvad du skulle have brug for.

Gennem vores partnere over hele verden, kan STS tilbyde forskellige uddannelser, kurser og programmer i mange forskellige fag – alt fra business til marketing, samt sports development og grafisk design. Du kan vælge et allerede planlagt program, eller også kan vi hjælpe dig med at skræddersy dit skoleår, så fag og varighed passer til dig. Vi arbejder til dagligt med et stort netværk af særligt udvalgte skoler over hele verden, derudover har vi over 30 års erfaring med studier i udlandet, hvilket betyder, vi helt sikkert kan hjælpe dig på vej mod dine drømmestudier i udlandet.

Studér på College eller University

Et stigende antal arbejdsgivere anser international erfaring for at være en vigtig fordel, når de kigger efter nye medarbejdere, eftersom det at bo i et andet land giver folk mulighed for bedre at tilpasse sig forskellige arbejdsmiljøer. Derudover får du andre forbedrede færdigheder, som er fordelagtige på arbejdspladsen, blandt andet; åbenhed over for nye udfordringer, øget selvtillid, problemløsning og gode beslutningskompetencer.

Desuden giver studier i udlandet dig ikke kun chancen for at perfektionere et fremmedsprog, men de hjælper dig også med at udvikle tværkulturelle kommunikationsfærdigheder, hvilket gør folk mere selvstændige og omstillingsparate. Når du vender retur fra din tid i udlandet, vil du have en større følelse af modenhed, ansvar og selvtillid, hvilket vil følge dig i resten af dit liv. Måske er den vigtigste fordel ved studier i udlandet, at du får en større følelse af selvforståelse. Du ved, hvem du er og hvad du vil, og du vil have de færdigheder og den drivkraft, du skal bruge for at opnå dine mål i livet.