Sprogrejser 14 til 17 år
STS Sprogrejser - sjove og udviklende sprogrejser siden 1958
Logi efter skole

Vælg dit foretrukne logi

Alle vores indkvarteringsmuligheder er nøje udvalgt, fordi vi ved, at det er mere end bare et sted at sove.

Campus

På flere af vores destinationer tilbyder vi, at man kan bo på campus, et område, der ligger ved siden af skolen, hvor undervisningen foregår. Så er du tæt på alt! Dit hjem, skole, dine nye venner og alle de sjove aktiviteter. At bo på campus giver dig en autentisk college-oplevelse. Vores campusser omfatter som regel både logi og helpension.

Hoteller

På nogle af vores destinationer kan du vælge at bo på hotel under din sprogrejse. Hotellerne er nøje udvalgt og har alle de bekvemmeligheder, du har brug for på en sprogrejse. Vores hoteller er alle forskellige, men de har som regel en pool, solterrasse, café og fri wi-fi. Du deler som regel værelse med op til tre andre elever. Logi og helpension er inkluderet.

Læs mere om, hvad der gælder der, hvor du skal hen.

Sjov i din fritid

En sprogrejse er mere end den tid, du bruger i klasseværelset. Vi har planlagt masser af aktiviteter til dig, og du får rig mulighed for at øve sproget, fordi alle lederne taler det lokale sprog.

Har du lyst til at opleve mere? Nogle steder kan du tilvælge ekstra aktiviteter, hvis du vil opleve endnu mere. Se udvalget af aktiviteter, når du har valgt din destination, og fortæl os, hvad du godt kunne tænke dig, når du booker.

Inkluderede aktiviteter

Der er to forskellige skemaer, du følger under din sprogrejse. Det ene er skoleskemaet, og det andet er alle de gruppeaktiviteter, vi har planlagt om eftermiddagen. Det kan fx være strandture, shopping, picnics, museumsbesøg, konkurrencer eller et besøg til en nærliggende by. Dine ledere vil sørge for, at du har det supersjovt!

Student Party

Frem med festtøjet! På de fleste af vores destinationer holder vi mindst ét Student Party. Her kan du danse, høre fed musik og hænge ud med alle dine nye venner og lederne. Der er selvfølgelig ingen alkohol eller stoffer tilladt.

Besøg til større byer

Mange af vores sprogrejser indeholder mindst ét besøg til en storby i området. Så vi foreslår, at du tager praktiske sko og lommepenge med til mad, shopping og adgangsbilletter.